Poznámka: Toto vlákno není určeno k řešení problémů nebo všeobecné diskuzi o telefonu, ale výhradně pro psaní recenzí na tento telefon. Kompletní recenzi napište do jednoho příspěvku. Nezapomeňte, že pokud budete chtít do recenze doplnit nějaké další informace nebo cokoliv upravit, můžete editovat vlastní příspěvěk.
=============================================================================
=============================================================================
Po modelech Huawei Ascend Y300 a Honor 2 (U9508) je tohle moje třetí Huawei a stejně jako s předchozíma modelama,i s tímto naprostá spokojenost.Telefon reaguje rychle,žádný zasekávání a podobně,vyzkoušena MIUI ROM a pak ofiko.Baterka drží parádně.Displeji taky nějak nemám co vytknout,má krásný podání barev,dobrý pozorovací úhly a na slunku je čitelnost taky dobrá.Horší je pro mě zvuk zadního repráčku,ale to je tím,že srovnávám s Honorem 2,kterej má stereo repráčky na zádech.Kvalita zadního fotoaparátu je taky dobrá,fotky vypadaj pěkně a použitelně.Jedinej zásek sem měl u sim,pár minut sem se tam snažil nacpat klasickou velikost než mi došlo,že tam patří micro sim A strašně se mi líbí to ovládání dotykem viz screeny,hlavne to probouzení dvojitým poklepanim a pak to spouštění 4 aplikaci na zhasnutym displeji (dou nastavit svoje aplikace).
- Spoiler: zobrazit obsah
- Spoiler: zobrazit obsah
Velikost displeje 5",jas,barvy,pozorovací úhly atd
RAM 2GB
Rychlost telefonu
Podpora micro SD karet
Výdrž baterie
Kvalitní zadní i přední fotoaparát
HD a FullHD video
Dual-sim
Notifikační dioda
Rychlá fixace GPS
Podpora MIUI rom s CZ překladem dík http://www.miui.cz
Cena (z číny i s dopravou se dá kolem 4tis)
Už je BETA verze androidu 4.4.2 s Emotion Ui 2.3 a ofiko verze má bejt v červenci (EDIT-Ofiko KitKat už vyšel,firmware B621 a pak B622 multilangue)
Mínusy:
Nepodsvětlená senzorová tlačítka (mě osobně to nevadí)
Neprodává se bohužel oficiálně na českým trhu
Stašně kluzký záda telefonu
Srovnání velikostí Huawei Honor 3C,Honor 2 a Ascend Y300