je někde možno sehnat klasickou 12tlačítkovou klávesnici?v tel.je,ale neumí se učit nová slova.jen ta pro mě neklasická to umí.mám huawei G300 .určitě víte o čem mluvím.mám telefon od pátku.do té doby jsem měl nedotykový s klasickou klávesnicí.psal jsem až sto sms denně a byla to rychlost.s touto novou je do hrůza. díky za radu.
píšu normálně T9 na klasické 12tlačítkové klávesnici.ale jak jsem psal,neumí se učit nová slova.
12tlačítková klávesnice
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Re: 12tlačítková klávesnice
Nevím, jestli to bude úplně k pomoci, ale já bych ti doporučil tuto aplikaci viewtopic.php?f=5&t=166. Nyní už stojí 60 Kč (byla ve slevě a já ji koupil za 30), ale jsem s ní naprosto spokojen. Neumí sice zobrazení jako klasický telefon (nebo jsem to zatím nenašel), ale její hlavní výhoda je právě schopnost učit se. Navíc si dokáže taky projít tvoje SMS, emaily a další věci a naučit se tvoje slova. Navíc T9 u ní vypadá tak, že ti dá 3 možnosti, jak pokračogvat v horní části klávesnice. Nedovedu si představit, že bych nyní psal něco s jinou klávesnicí. Taky má výborné odposlouchávání, takže třeba emaily můžeš nadisktovat a ona ti je převede do písemné podoby.
JB 4.2.1
nové slovo naučíš tak, že ho napíšeš a dlouze na něm pak podržíš prst, pak zvolit z nabídky přidat do slovníku.
edit:
ted jsem to zkoušel a vkladat nová slova u touchpal nejde, jen u android klavesnice, tak sorry za blbý tip.
edit:
ted jsem to zkoušel a vkladat nová slova u touchpal nejde, jen u android klavesnice, tak sorry za blbý tip.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Zkus mrknout ještě v google play na oblíbenou Perfect Keyboard Free (má tam i placenou variantu). Český slovník je tam zdarma ke stažení taky (Czech for Perfect Keyboard). Bohužel ale nevím jak dobře funguje to učení slov. Ten klasický telefonní mód umí taky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
tak jsem stáhl tu Perfect Keyboard Free .i český slovník do toho.ale skin je jen jeden.nevíš jestli ho nebo je musim taky někde stáhnout zvlášt? díky
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Na google play skiny na tuto klávesnici žádné nejsou, tak kdoví jestli tam tato funkce vůbec je.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)