Přidej se

úložiště

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: úložiště

Příspěvek od Puget »

Kdybysis ji chtěl koupit tak by podle mě hnedka vysvětlovali, že je to k té 2 GB kartě a tu 16 GB kartu by ti dali za 2-3 násobek té 2 GB karty. Často se jim tam připletou nějaké jiné cenovky.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

no já si myslím,že o tom nevědí :lol: Protože oni na obalu nemají napsáne,že je to třeba 2 gb nebo 16 gb :D Mají to napsané jenom na té malinké micro sdhc kartě a vše na jedné kupě a napsáno 159 Kč :lol: :lol: Asi si jí tam půjdu koupit :D

elektrikarCZE
Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
Firmware: stock
Operátor: T-mobile

Příspěvek od elektrikarCZE »

michalkalensky píše:Mě se to stává taky ale jenom když ho přpojím k netbooku :( U pc a notebooku se mi to nestává! :lol:

Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb :lol: :lol:
Asi si nevzaly brejle ! :lol: :roll:
Právě se mi to stalo u notebooku. :(

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

elektrikarCZE píše:Nakonec jsem si koupil před týdnem tu Kingstom class 10, ale 16GB. Jak je možné, že i u této karty se mi zpřeházeli ikony ze složek?
Ideální je před vložením nové karty udělat tovární nastavení, pak hned nastavit výchozí úložiště na kartu a doinstalovat aplikace. Je to asi nejjistější způsob. Pak může být problém právě v tom připojení PC (pokud jsou aplikace nainstalované na kartě, tak se při připojení k PC karta odpojí).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget

Příspěvek od Puget »

Možná je to chyba toho emotion Ui které si nic nepamatuje (např. Po odpojení úložiště neví, že ty aplikace byly ve složce).
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

To jo, to bude asi nejpravděpodobnější problém. Šlo by to otestovat při použití jiného launcheru (Holo např.).
michalkalensky píše:Včera jsem byl u vietnamců a měli tam Micro SDHC 16 gb za 159 ,- co si o tom myslíte ? A ještě tam měli tu samou za stejnou cenu akorát 2 gb :lol: :lol:
Asi si nevzaly brejle ! :lol: :roll:
No kdyby byla 2 GB za 159 kč, tak by to bylo drahé. Za něco málo přes 100 kč koupíš 4 GB Kingstona v e-shopech. Každopádně ale já bych to od vietnamců nekupoval. Raději bych si trochu připlatil za kvalitní kartu (16 GB Kingston stojí cca 250 kč).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget

Příspěvek od Puget »

Panejo kde to nakupuješ? 16 GB za necelé 300 Kč? :) Já kupoval 32 GB za 1000 Kč. :D

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

To by mě taky zajímalo,já všude vidím 16 gb za cca 450 kč :(

TeeJay
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od TeeJay »

To asi neznáte TSBohemia :)

Mobil jsem tam koupil za 3740 Kč (ukecal jsem to přes formulář),
kartu 16GB Class 10 UHS-I za 308,- (ukecáno z 315,-), teď stojí 303,-.

http://interlink.tsbohemia.cz/adata-mic ... 61849.html

No nekup to :)

Spea69

Nedostatek mista v ulozisti

Příspěvek od Spea69 »

Pri pokusu o instalaci (zpravidla aktualizace) aplikaci vetsich jak 15MB, mi Y300 stale hazi hlasku, ze nemam dostatek mista v ulozisti. Aplikace se stahne a pri instalaci mi vzdy vyskoci tato hlaska. Jakakoli mensi aplikace se bezproblemove stahne a instaluje. Jako vychozi uloziste mam nastavenu SD kartu, kde mam cca 1,2 GB volneho mista. Interni uloziste mi hlasi k dispozici 1,13 GB s 129 MB pro aplikace. Kde by mohla byt chyba? Nebo mam v tom mam bordel? :(
Naposledy upravil(a) Spea69 dne 12. 7. 2013 13:25, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět