Výdrž na baterce
- Jimmy.Fox
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: B199
- Operátor: T-M
Re: Výdrž na baterce
Když pak zapneš telefon a koukneš, kolik ti ukazuje napětí, kolik ti to píše?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
10 hodin už je strašně moc. Pokud by to byla softwarová vada, tak by možná pomohlo tovární nastavení. Může být taky problém s baterkou, nabíječkou nebo přímo něco v telefonu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: SAMSUNG GALAXY S4 m.
- Firmware: stock
- Operátor: T-mobile
Dnes se mi během dvou hodin mobil úplně vybil, když nebyla spuštěná žádná aplikace, a měl jsem vypnutej displej. Je to možný, že když jsem měl telefon připojenej (omylem) přes usb k notebooku, který byl uspaný, že se k vůli tomu vybil?
edit: mám mobil v USB 3.0, a během 5 minut mi ukazuje že je tam 50% není to divný?
edit: mám mobil v USB 3.0, a během 5 minut mi ukazuje že je tam 50% není to divný?
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Tak je možný, že bude problém s USB 3.0, protože má proud 1A místo 500mA. Tím pádem se dvojnásobně zvyšuje i nabíjecí proud, ale kdo ví, jak si s tímhle mobil poradí, my do něj nevidíme.
Každopádně v sobotu jsem přítelkyni ve svém USB 3.0 v noťasu nabíjel přítelkyni Kindle a zatím mi nehlásila žádnej problém, takže obecně žádné tvrzení o USB 3.0 nelze vynést.
Pokud by noťas vnímal mobil jako zdroj - baterii, tak je možný, že by ho vycucal, ale že by to bylo možný i v dnešní době, to se mi moc nezdá... během 5 minut ukazuje 50% z původních 100% nebo z 0%? to je docela klíčový...
Každopádně v sobotu jsem přítelkyni ve svém USB 3.0 v noťasu nabíjel přítelkyni Kindle a zatím mi nehlásila žádnej problém, takže obecně žádné tvrzení o USB 3.0 nelze vynést.
Pokud by noťas vnímal mobil jako zdroj - baterii, tak je možný, že by ho vycucal, ale že by to bylo možný i v dnešní době, to se mi moc nezdá... během 5 minut ukazuje 50% z původních 100% nebo z 0%? to je docela klíčový...
-
Z 0% do 50% se mobil nabil za 5 minut.
Jinak zase mám ten samý problém. Včera jsem nabíjel mobil a večer jsem koukal že tam je 79%, tak jsem to nechal do půlnoci, a o půlnoci tam bylo zase 79%. Dnes ráno také. Co s tím, mám ho zase úplně vybít, nebo ho mám reklamovat.
Jinak zase mám ten samý problém. Včera jsem nabíjel mobil a večer jsem koukal že tam je 79%, tak jsem to nechal do půlnoci, a o půlnoci tam bylo zase 79%. Dnes ráno také. Co s tím, mám ho zase úplně vybít, nebo ho mám reklamovat.
tohle se mi zdá nějaké divné... Zkoušel si mobil dát do továrního nastavení? Pokud ani tohle nepomohlo, tak bych to dal na reklamaci, protože to vypadá na problém bud s baterkou, nabíječkou nebo softwarovou chybu... Jo a nevím kdo ti poradil vybíjet baterku úplně do nuly, to se s dnešními bateriemi už vůbec nedělá a je lepší je nabíjet v rozmezí od 10% do 30%, pod 10% by se neměla vybíjet vůbec !!! Takže na reklamaci a příště správně nabíjet
Ještě mě napadlo stáhnout si app baterie HD a podívat se na napětí posledního nabití, teplotu a stav baterie
Ještě mě napadlo stáhnout si app baterie HD a podívat se na napětí posledního nabití, teplotu a stav baterie
-
Já mám v mobilu aplikaci battery widget, a ta mi to vypisuje aktuálně: stav baterie dobrý, zbytek viz obr
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
Prosim jaky je presny nazev aplikace (nebo lepe odkaz na apk) ktera je na obrazku. Dekuji
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Vypadá to na Battery widget od vývojáře JINASYS.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Odkaz je zde https://play.google.com/store/apps/deta ... terywidgetcasesik píše:Prosim jaky je presny nazev aplikace (nebo lepe odkaz na apk) ktera je na obrazku. Dekuji
edit.: Po reinstalaci systému, mě to dělá též. Zkusil jsem nainstalovat jiný launcher (go launcher), taky to stále dělá. Myslíte, že můžu dát mobil do reklamace s jiným launcherem? Děkuji