Kvalita zvuku
Kvalita zvuku
S founem jsem celkem spokojen,ale co me irituje je kvalita zvuku...jak z p...e..ehm ze sudu, jakoby s dutym echem. Vyzkouseno vic sluchatek od spuntu Sennheiser az po full size Beyerdynamic...vas nazor?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Kvalita zvuku
Možná to bude hudbou. sranda.
Zkus vypnout v nastavení/Zvuk/režim DTS. U mě to je spíše změna k horšímu, ale zkusit to můžeš.
Zkus vypnout v nastavení/Zvuk/režim DTS. U mě to je spíše změna k horšímu, ale zkusit to můžeš.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Teeeda...fakt je to tim, zostuzen klopim usi )) dikes
Je videt ze se vyznas, nevis nahodou cim jsou zpusobeny periodicky vypadky zvuku u videi mp4? ostatni formaty videa jsou v poradku.
Je videt ze se vyznas, nevis nahodou cim jsou zpusobeny periodicky vypadky zvuku u videi mp4? ostatni formaty videa jsou v poradku.
- Puget
Díky za pochvalu.
Čím jsou způsobeny ty výpadky nevím, pač v mobilu ani videa moc nepřehrávám, cca. 3x za rok.
Čím jsou způsobeny ty výpadky nevím, pač v mobilu ani videa moc nepřehrávám, cca. 3x za rok.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Zkus na ty mp4 stáhnout nějaký jiný přehrávač, jestli to třeba nepomůže.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Když už jsme se dostali k přehrávačům. Funguje vám mx player? Mě Poslední dobou už ne. Stáhne si to nějaký dodatečný soubor a ani pak se pořádně nespustí.
-
- Zařízení: Galaxy S3 i9300
- Firmware: CM 11
- Operátor: Vodafone
Vím ze je to staré téma, ale kvalitu hudby sem vyřešil koupi power amp a pouze 320 kbps mp3 každopádně pořád je tam takový šum když nic nehraje to jsem vyřešil koupi y300 ten má mnohem lepší zvuk bez šumu.