Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
Jojo vše jak má být, ale stejně mi to pořád píše : Submission faild ...Incorrect product information, please try again
-
Jojo vše jak má být, ale stejně mi to pořád píše : Submission faild ...Incorrect product information, please try again
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Podle toho co píšeš, tam dáváš špatné údaje. Zkusil bych to znova nebo bych Huawei poslal rovnou mail.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Chyba při bootloaderu
Dobrý den, chtěl bych se poradit/zeptat když zadám všechny udaje k Huawei Y300 a dám ok tak vše v pořádku. Napíše že do 3dnů to bude a poslal jsem to v PO ve 12:00 a Furt to namám aji před tydnem jsem to skoušel a nic... Nevíte co stím mam udělat?? Dškuji moc
- Puget
Zkus jim poslat mail na adresu mobile@huawei.com podle tohoto screenshotu. Akorát změň ty údaje např. z G300 na Y300 atd. Pár lidem z sekce G300 to takhle zafungovalo.
https://smartforum.cz/download/file.php?id=135&mode=view
EDIT: Nejsem žádný skvělý angličtinář, takže tam určitě budou nějaké chyby v gramatice, pokud ti jde angličtina, tak to trochu ještě uprav, aby to bylo správně.
https://smartforum.cz/download/file.php?id=135&mode=view
EDIT: Nejsem žádný skvělý angličtinář, takže tam určitě budou nějaké chyby v gramatice, pokud ti jde angličtina, tak to trochu ještě uprav, aby to bylo správně.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
diky za pomoc, ale po par hodinach klikani to nakonec proslo...
- Puget
Tak to máš štěstí.
Jojo prekvapilo me to a i to ze jeste ten den prislo cislo...
-
Zdravím mám dotaz po root telefonu jsem odistaloval složku telefon provider...a od te doby mi telefon píše aplikace telefon bohužel přestala pracovat... reset jsem dělal...a zálohu nemám prosím o radu ...
Pro tebe je jediná rada, kup si Nokii s WP nebo jinou značku, kde uživatel nemůže nic v systému změnit.