Problém - ztrácí se nastavení vyzvánění
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Problém - ztrácí se nastavení vyzvánění
Ahoj,
mám ten samý problém a dokonce mě i napadlo, to vyzvánění hodit z karty do telefonu, ale pořát to dělá. Po každém připojení k PC tam skočí default:(
mám ten samý problém a dokonce mě i napadlo, to vyzvánění hodit z karty do telefonu, ale pořát to dělá. Po každém připojení k PC tam skočí default:(
-
Jo jo mě to dělá taky. Ale to je ten nejmenší problém. Koupila jsem si myslím 14GB kartu, po asi dvou měsících se mi občas přestala zobrazovat a po 4 měsících už ji telefon, ani počítač nenačetl. Hledala jsem na internetu a našla alespoň dva lidi se stejným problémem. Stalo se jim to už asi se třemi kartami. CO myslíte, že s tím dělat? Reklamace?
Taky se mi to stalo. Mám 16gb kartu a už jsem ji jednou reklamoval. Po cca čtvrt roce.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Já mám 32 GB class 10 a když jsem ji zaplnil tak mi to dělala taky. Nakonec jsem ji musel naformátovat v jiném telefonu, (formátoval jsem to v SGS3) protože když jsem ji dal do mobila tak se celý "pobláznil" - dokola se restartovával a když jsem ji dal do počítače tak tam hnedka naběhlo "počítač nereaguje".
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Mě se vždy ztratilo vyzvánění a přeplo se to na vnitřní uložiště,pokud sem restartoval tel,připojil usb kabel,vypnul tel.
Teď z ničeho nic,po žádné upravě,a to mám Ofic.B952gv,tak ať dělám,co dělám,nic se mi nezmění,a to nemám přesunutý v žádné složce tipu ringtones.Tak nevím,jaký skřítek mi to opravil
Teď z ničeho nic,po žádné upravě,a to mám Ofic.B952gv,tak ať dělám,co dělám,nic se mi nezmění,a to nemám přesunutý v žádné složce tipu ringtones.Tak nevím,jaký skřítek mi to opravil
Naše forum, vaše forum :-)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mě se zase nyní nepřepína úložiště na interní ani po několika restartech.
Taky nevím čím by to mohlo být.
Taky nevím čím by to mohlo být.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- trelowney
- Zařízení: Huawei U8815
- Firmware: CM11 nightly
- Operátor: VF CZ
- Kontaktovat uživatele:
V ofiko FW to ale delalo normalne. Delalo mi to i v B952. To byl prave jeden z duvodu migrace na CM10.1, kde s tim problem neni Hlavne se telefon dokaze pripojit jako MTP bez odebirani karty ze systemu a dokaze s ni pracovat naraz jak system, tak i PC, coz vidim jako nejvejsi vyhodu
-
Tohle řešení funguje:
Příspěvekod blue » 15. 12. 2012 19:11
Je to známý problém, nejsem si jist, zda to je či není chyba. Když se mobil připojí k PC, případně se karta odpojí z jiného důvodu, tak telefon zapomene na zvonění uložená na kartě. Mně pomohlo uložení do složky uvedené výše - edia / audio / ringtones (případně notifications, alarms) - ale do vnitřní dvougigové paměti mobilu, tedy ne na kartu. Od té doby mám klid.
blue Nový člen Příspěvky: 4Registrován: 15. 12. 2012 19:08Mobil: Huawei Ascend G300Rom: 937Tablet: Ainol Fire
Příspěvekod blue » 15. 12. 2012 19:11
Je to známý problém, nejsem si jist, zda to je či není chyba. Když se mobil připojí k PC, případně se karta odpojí z jiného důvodu, tak telefon zapomene na zvonění uložená na kartě. Mně pomohlo uložení do složky uvedené výše - edia / audio / ringtones (případně notifications, alarms) - ale do vnitřní dvougigové paměti mobilu, tedy ne na kartu. Od té doby mám klid.
blue Nový člen Příspěvky: 4Registrován: 15. 12. 2012 19:08Mobil: Huawei Ascend G300Rom: 937Tablet: Ainol Fire
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Díky za info.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mě toto řešení nefungovalo.