otázka na systém v G300
otázka na systém v G300
zdravim, měl sem problém se systémem v G300 v záruce sem ho poslal do servisu a vrátil se mi downgradovaný z ICS na 2.3.6 verze U8815V100R001C02B895 celkově mi to příjde jak když mi vrátily telefon o pár let starší je možná sice rychlejší ale vubec mi nevyhovuje tato verze...tak bych se chtěl optat zda by ste mi tu nenapsaly s jakou verzi systemu ste nejvice spokojeni a třeba odkaz jak upgradovat.. jeste sem telefon neupgradoval takze to budu delat poprve.. předem děkuji.. nejspíš bych chtěl zpet na ICS ale nevim ktera verze je nejvice vychytana..
- trelowney
- Zařízení: Huawei U8815
- Firmware: CM11 nightly
- Operátor: VF CZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: otázka na systém v G300
A chces zustat na oficialnich nebo root+jina rom?
asi takhle chtel bych neporusit zaruku a mít da se rict tu nejvychytanejsi
Pokud ICS a ofiko tak tuto. viewtopic.php?f=4&t=155
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
"Nejvychytanější" z ofiko ICS bych taky doporučil B952 GV.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
a kdyby ne ICS tak? vas favorit je?
- Puget
Pak by zbývalo GB a za mě by to byla B894 která se od té tvé B895 neliší skoro v ničem.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
ok super dekuji, ted uz jen se nekde docist jak to z te B895 dostat na B952 hlavne to budu delat poprve tak sem zvedav :-/
- Puget
Z B895 jsem sice nepřecházel, ale pokud si pamatuji bylo to tak, že se přes OTA šlo na B937 a z ní to šlo rovnou na B952 GV.
kdyz sem stahl ota z google playe tak mi napsal nepodporovana rom ci tak neco