Ahoj, měl bych jeden menší dotaz. Mám G300 od Vodafone už cca 3/4 roku a doteď jsem používal původní android GB. Minulý týden jsem si řekl, že pro zajímavost zkusím nainstalovat oficiální aktualizaci na ICS (937). Systém se mi líbil, ale zabíral obrovské množství RAM a poprvé se mi u tohoto telefonu stalo, že mi padaly aplikace. Přešel jsem proto pomocí oficiálního downgradu zpět na 895.
V ICS mě ale zaujala možnost, kdy při stlačení power tlačítka můžu vybrat mezi třemi režimy - vibrace, tichý a hlasitý. U GB je možné přepínat takhle jen mezi tichým/hlasitým nebo vibracemi/hlasitým (u tichého je možné nastavit vibrace). Je nějaký způsob jak docílit toho, aby mi i u GB vybíhala nabídka mezi třemi režimy? Předem díky za odpověď.
Jak mít vibrace+tichý režim na GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Jak mít vibrace+tichý režim na GB
937 je už od začátku FW na nic. Možná by stálo za úvahu přejít na 952 GV.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Já jsem s GB spokojený, protože je spolehlivý. Nepotřebuji ho tedy měnit. Jde mi spíš o to jestli je možné dosáhnout těch 3 režimů v nabídce GB nebo ne.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Podle mě by bylo lepší si už flashnout nějakou custom romku. Teď už jenom vědět ve které to je.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Pokud by to šlo, tak bych se rád obešel bez flashování. Měnit celou rom jen kvůli jednomu profilu navíc... přijde mi, že by se toho snad mohlo dosáhnout i nějak jinak. I když zatím to nevypadá, že by měl někdo nějaký nápad.
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B895 Slim
- Operátor: Blesk mobil
Jde to, mám na to widget. Konkrétně tehle: https://play.google.com/store/apps/deta ... iderwidget
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mělo by to být i součástí aplikace Power Toggles. Je to náhrada za tu výchozí lištu tlačítek v roletce. Můžeš si tam udělat tlačítko přímo na tyhle tři režimy.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)