Přidej se

Jak mít vibrace+tichý režim na GB

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
DietD
Neregistrovaný uživatel

Jak mít vibrace+tichý režim na GB

Příspěvek od DietD »

Ahoj, měl bych jeden menší dotaz. Mám G300 od Vodafone už cca 3/4 roku a doteď jsem používal původní android GB. Minulý týden jsem si řekl, že pro zajímavost zkusím nainstalovat oficiální aktualizaci na ICS (937). Systém se mi líbil, ale zabíral obrovské množství RAM a poprvé se mi u tohoto telefonu stalo, že mi padaly aplikace. Přešel jsem proto pomocí oficiálního downgradu zpět na 895.
V ICS mě ale zaujala možnost, kdy při stlačení power tlačítka můžu vybrat mezi třemi režimy - vibrace, tichý a hlasitý. U GB je možné přepínat takhle jen mezi tichým/hlasitým nebo vibracemi/hlasitým (u tichého je možné nastavit vibrace). Je nějaký způsob jak docílit toho, aby mi i u GB vybíhala nabídka mezi třemi režimy? Předem díky za odpověď.

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Jak mít vibrace+tichý režim na GB

Příspěvek od Puget »

937 je už od začátku FW na nic. Možná by stálo za úvahu přejít na 952 GV.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

DietD
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od DietD »

Já jsem s GB spokojený, protože je spolehlivý. Nepotřebuji ho tedy měnit. Jde mi spíš o to jestli je možné dosáhnout těch 3 režimů v nabídce GB nebo ne.

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Podle mě by bylo lepší si už flashnout nějakou custom romku. Teď už jenom vědět ve které to je. :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

DietD
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od DietD »

Pokud by to šlo, tak bych se rád obešel bez flashování. Měnit celou rom jen kvůli jednomu profilu navíc... přijde mi, že by se toho snad mohlo dosáhnout i nějak jinak. I když zatím to nevypadá, že by měl někdo nějaký nápad.

Tabul
Zařízení: G300
Firmware: B895 Slim
Operátor: Blesk mobil

Příspěvek od Tabul »

Jde to, mám na to widget. Konkrétně tehle: https://play.google.com/store/apps/deta ... iderwidget

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Mělo by to být i součástí aplikace Power Toggles. Je to náhrada za tu výchozí lištu tlačítek v roletce. Můžeš si tam udělat tlačítko přímo na tyhle tři režimy.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět