Instalace her
-
- Neregistrovaný uživatel
Instalace her
Zdravím, prosí o radu ohledně instalace her, jednoduché co mají pouze souber apk mi jdou bez problémů, ale ty co obsahují složku com.ea..balabla.. mi nejdou. Vše dělám podle návodu a nejde, složku com.ea..balabla.. skopíruju do SDcard/android/data nainstaluji soubor apk'' a při spuštění hry mi to píše Aplikace přestala bohužel pracovat. Kde dělám chybu, popřípadě musím stáhnout ještě nějaký program či něco? Díky moc za pomoc Ondra
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Re: Instalace her
Ahoj, předpokládám, že to nejsou originály a s tím je někdy problém.
Ne vše funguje na všech telefonech a pokud aplikace rovnou spadne, můžeš ji s čistým svědomím smazat, buď ji tvůj telefon nezvládá nebo je nějak poškozená cracknutím.
Vyzkoušej více aplikací co mají SD data zvlášť, uvidíš, že některé fungovat budou. Také mi nefungují všechny
Ne vše funguje na všech telefonech a pokud aplikace rovnou spadne, můžeš ji s čistým svědomím smazat, buď ji tvůj telefon nezvládá nebo je nějak poškozená cracknutím.
Vyzkoušej více aplikací co mají SD data zvlášť, uvidíš, že některé fungovat budou. Také mi nefungují všechny
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Instalace her
Mám raději aplikace, které si data stáhnou dodatečně stáhnout sami. Je to pohodlnější (když už se bavíme o warezu).
Zkus stáhnout nějakou verzi která si data stáhne taky sama.
Zkus stáhnout nějakou verzi která si data stáhne taky sama.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).