Rady pro androidovského začátečníka
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Rady pro androidovského začátečníka
1) Nastavení/Obrazovka/Režim spánku.?
2) Zrovna prohlížeč mi toto nedělá. Nevím v čem je chyba.
2) Zrovna prohlížeč mi toto nedělá. Nevím v čem je chyba.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- creeperman
- Zařízení: HUAWEI ascend y300
- Operátor: Vodafone
Ahoj jak skoro všichni výte psal sem dotaz na výdrž baterie cestou na dovolenou,psal sem tam ze muzete spat i nejake hry jelikož nikdo neodepsal tak píši sem,prosím mohli by jste sem někdo(kdokoliv) napsat jaké hry hrajete na svém miláškovi??? ,klidně můžou být i nějaké dobré filmy/serialý,nebudu se bránit ani různým prográmkum(vaše oblíbené )
hry ktere sem uz hral na mem EX-tabletu(made in china jak jinak )-Hill climb racing,subway surfer,pou <-- tyto hry prosím nepište
filmy/seriály ktere už sem viděl tolikrát že je snad znám na spamět -simpsonovi ( do 22.serie znam skoro vse),futurama ( pet znam skoro vse az do 6 serie,7 a 8 sem videl par dilu )hvězdnou branu( myslim zaklad čili SG1,tu znám uplně po zpátku )
takže by bylo dobré pokud by jste sem nepsali tyto hry/filmy/serialy
s pozdravem creeperman .)
hry ktere sem uz hral na mem EX-tabletu(made in china jak jinak )-Hill climb racing,subway surfer,pou <-- tyto hry prosím nepište
filmy/seriály ktere už sem viděl tolikrát že je snad znám na spamět -simpsonovi ( do 22.serie znam skoro vse),futurama ( pet znam skoro vse az do 6 serie,7 a 8 sem videl par dilu )hvězdnou branu( myslim zaklad čili SG1,tu znám uplně po zpátku )
takže by bylo dobré pokud by jste sem nepsali tyto hry/filmy/serialy
s pozdravem creeperman .)
Pozvedněme krumpáče a dejme se do toho Kdo hraje minecraft tak napiste muzeme spolu zahrat
- Puget
Hvězdná brána :3
Viděl jsi i SGU? Zatím je jenom s titulky. Btw, existuje i hra na androidy stargate.
Viděl jsi i SGU? Zatím je jenom s titulky. Btw, existuje i hra na androidy stargate.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- creeperman
jj o Sg na mobil vim ale SGU uz mi prijde takove nanic proste nejlepsi je atlantida a SG1 (atlantidu sem videl par dilu )
mimo toto tema: stejne si myslim že by wreiti (z Atlantidy) porazily Goauldy (SG 1) byl by to docela kruty fight¨
Goauldi se svymy hataky a alkeši a wreiti se svýmý Křižníky a šipkami
mimo toto tema: stejne si myslim že by wreiti (z Atlantidy) porazily Goauldy (SG 1) byl by to docela kruty fight¨
Goauldi se svymy hataky a alkeši a wreiti se svýmý Křižníky a šipkami
Pozvedněme krumpáče a dejme se do toho Kdo hraje minecraft tak napiste muzeme spolu zahrat
Tak další věc, u Y300 nelze při nahrávání videa dát pauzu ? Jde pouze zapnou a opětovným stiskem se nahrávání záznamu ukončí...nedá se ničím na moment přerušit a poté pokračovat v nahrávání...nebo jde? Ten telefon mě pořád překvapuje..:-/
Live to Ride, Ride to Live...
- Puget
Admin tu není, pojďme spamovat s OT!
Ti wraithi by celkem měli důvod k nám do galaxie zavítat, jelikož ti goauldi žijí až moc dlouho.
Spíše by mě zajímali Furlingové ty jsem snad nikde neviděl.
Televizní společnost co SGU platila asi měla stejný názor na to, že je to o ničem, jelikož to po sériích stopla.
Ti wraithi by celkem měli důvod k nám do galaxie zavítat, jelikož ti goauldi žijí až moc dlouho.
Spíše by mě zajímali Furlingové ty jsem snad nikde neviděl.
Televizní společnost co SGU platila asi měla stejný názor na to, že je to o ničem, jelikož to po sériích stopla.
- creeperman
Tak ale musis rict ze by to byl krutopřísnej fight ( podle mně by vyhrály wreiti už jen proto že v sobě nenoijou hada ale jenom tě pouze vysají ake zas si třeba představ: Wreiti vs. Asgarde nebo Wreiti vs. Antikove nebo Wreiti vs. Tolánci i když tolánci by asi prohrály )
no nic to bylo mimo téma ted bych rád nějaké ty aplikace
no nic to bylo mimo téma ted bych rád nějaké ty aplikace
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
S diskuzí o hrách pokračujte prosím sem: viewforum.php?f=6
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jak vypnout automatické aktualizace z obchodu? Jde mi hlavně o zablokování aktualizace cg tranzit. Vždycky když zapnu wifinu, tak se mi to samo aktualizuje a docela už mě to vytáčí, chci tam mít pořád tu starou verzi. Jinak mi ty aktualizace na ostatní aplikace nevadí. Díky za rady.
mohl by mi někdo poradit, jak vypnout automatické aktualizace z obchodu? Jde mi hlavně o zablokování aktualizace cg tranzit. Vždycky když zapnu wifinu, tak se mi to samo aktualizuje a docela už mě to vytáčí, chci tam mít pořád tu starou verzi. Jinak mi ty aktualizace na ostatní aplikace nevadí. Díky za rady.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj. Je to v nastavení aplikace Google Play. Je tam položka "automatické aktualizace" a tam si zatrhni "neaktualizovat aplikace automaticky".
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)