Zdravím
Po ukončení hovoru chci použít červené sluchátko, ale displej je černý a nereaguje. Někdy 5 až 10 sekund, než se chytne, ale občas taky ani po minutě- nic. To už tahám baterku...
Setkal se s tím někdo?
Prý tu někde je vlákno (já ho nenašel), které se tomu věnuje. Snad hnuté těsnění kolem toho čidla... ???
Díky
čidlo přiblížení u displeje nereaguje
Re: čidlo přiblížení u displeje nereaguje
Kolego - Díky
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Něco o tom i tady: viewtopic.php?f=19&t=961
nebo tady: viewtopic.php?f=14&t=146
a tady je to téma o tom těsnění včetně návodu jak to opravit: viewtopic.php?f=14&t=911
nebo tady: viewtopic.php?f=14&t=146
a tady je to téma o tom těsnění včetně návodu jak to opravit: viewtopic.php?f=14&t=911
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Taky se mi to párkrát stalo. Ale jen sporadicky.
Mě se spíš ale stalo že mi někdo volal, displej zčernal, já nevěděl kdo mi volá a ani jsem to nemohl přijmout, když byl displej zhasnutý. Ani nešel nijak rozsvítit. Až když druhá strana zavěsila tak se mi podařilo displej rozjet.
Mě se spíš ale stalo že mi někdo volal, displej zčernal, já nevěděl kdo mi volá a ani jsem to nemohl přijmout, když byl displej zhasnutý. Ani nešel nijak rozsvítit. Až když druhá strana zavěsila tak se mi podařilo displej rozjet.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Zatím jsem použil v nastavení volbu- power tlačítko ukončí hovor. To je asi nejsnažší způsob.