vyskakují hlášky
vyskakují hlášky
zdravím, lidičky neustále mi vyskakují hlášky typu /aplikace facebook nereaguje, chcete jí ukončit -počkat -ok/jsou to i jiné apky. Prostě čumím třeba na fotky a neustále vyskakuje černý obdélník s těma chujo....a Už mi to leze na mozek. Umí někdo poradit? Díky.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: vyskakují hlášky
Ahoj. Možná málo paměti nebo něco. Jakou máš verzi firmwaru? Nepoužíváš nějaký task killer? Mělo by pomoct tovární nastavení, ale tím příjdeš o data v telefonu (nejdřív zálohovat).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Myslím že paměti to nebude, mám volných asi 120Mb,tovarni nastavení sem dělal, zkoušet sem ty apky vypnout, dělá to furt. Mám 4.0.3 aB952
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak pokud máš facebook (a další problémové aplikace) vypnuté, tak by to dělat nemělo ne? Taková aplikace se pak vůbec nenačítá do paměti. Já mám taky B952 General Version a všechno běží v pořádku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
No,vypnuté mám jen některé,ale i, ty vyskakují,nejvíc mapy,mesenger,fb,gmail,tviter,Používám jen fb,zbytek mám vypnutý nebo vynucené ukončení.
- syntaxicek
Zkus jet bez paměťové karty, měl jsem stejný problém dnes s tabletem a řekli mi že to dělala paměťovka. Může špatně načítat data jestli máš tu app na paměťovce přesunutou.