ICS 958
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: ICS 958
Ahoj, já mám B952 ale nejsem moc spokojenej s rychlostí týhle verze proto chci přejít zpět na GB, udělal jsem to tak jak jsem to pochopil z 1. příspěvku, stáhnu downgrade z těch stránek, složku dload (s malým souborem, který měl u mě asi 6KB) jsem hodil na sd kartu, aktualizoval.. chvilku se tam něco načítalo jako při normální aktualizaci či downgradu a pak to spadlo a telefon naběhl jako dřív, ve složce dload se objevil txt soubor že downgrade proběhl, ale neproběhl. Verzi firmwaru mám stále stejnou. Nevíte co dělám blbě?
Děkuji.
Děkuji.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Teď nejspíše stáhnout ten FW a aktualizovat, ale ještě jsem to nedělal, takže nevím, jak to má být.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Aha, no jasně na to jsem vůbec nevzpomněl že si ho musím ještě stáhnout. A dává se do stejný složky? Teď si nejsem jistej.
-
Pardon, už jsem si toho všimnul v předchozích příspěvcích. Tam to je tak podrobně napsaný a já to přehlídnu
-
Omlouvám se za svuj spam ale vyskytl se mi tu takový problém při instalaci firmwaru se to seklo asi půl cm od konce a už se to 10 minut nechce hnout, tenkrát se mi stalo to samý, to jsem ještě nevěděl jak asi rychle by to mělo být tak jsem to asi 2 hodiny nechal a stejně nic, potom jsem vytáh baterku, instalace bleskově proběhla znovu a vše bylo úspěšně hotovo ale teď si s tím vyndávánim baterky nejsem tak jistý.
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B935 > B958
- Operátor: Vodafone
Je to super tahle verze funguje na verzi B935 takze konecne jde prejit na B958(4.0.3) i downgrade na 2.3.6 pro toho kdo by chtel.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Díky za info. Chystám se tuto možnost doplnit i do návodů na downgrade, aby to tady bylo přehledně na očích.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: G300
- Firmware: B935 > B958
- Operátor: Vodafone
Jeste bych chtel doplnit ze je B958 rychlejsi nez B935 ale jedna chybka, ve status baru neni ovladni wifi, dat, bt, otoc. obr.
Bylo by mozne aby nekdo vyjmul primo appku na ovladani wifi, dat, bt, otoc. obr. ve status baru od vyrobce a hodil ji na uloz to treba teda jestli to jde ale myslim ze by mohlo.
Bylo by mozne aby nekdo vyjmul primo appku na ovladani wifi, dat, bt, otoc. obr. ve status baru od vyrobce a hodil ji na uloz to treba teda jestli to jde ale myslim ze by mohlo.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
To bude pravděpodobně stejný případ, jako s firmwarem B952 General Version. Tam ta tlačítka taky nejsou. Není to systémová aplikace, takže vytáhnout nijak nejde. Je to přímo součást systému. Tohle by ale mělo pomoct: viewtopic.php?f=5&t=303
Jinak návod na downgrade přes balíček k firmwaru B958 jsem právě doplnil i do příslušného tématu: viewtopic.php?f=15&t=330
Jinak návod na downgrade přes balíček k firmwaru B958 jsem právě doplnil i do příslušného tématu: viewtopic.php?f=15&t=330
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ahojte.
Chcel by som spravit downgrade z B935 (strasne sekanie,malo volnej ram) na GB 895.
Mam konkretne tento firmware U8815V100R001C185B935 ktory ale v zozname na predoslej stranke nie je podporovany.Je tam len U8815V100R001C00B935.Co myslite mam sa do toho pustit alebo to nema zmysel?
Chcel by som spravit downgrade z B935 (strasne sekanie,malo volnej ram) na GB 895.
Mam konkretne tento firmware U8815V100R001C185B935 ktory ale v zozname na predoslej stranke nie je podporovany.Je tam len U8815V100R001C00B935.Co myslite mam sa do toho pustit alebo to nema zmysel?