Přidej se

Integrovaný Taskkiller?

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Lukjir
Neregistrovaný uživatel

Integrovaný Taskkiller?

Příspěvek od Lukjir »

Ahoj, již od zakoupení sleduji na Y300 občas divné chování. Přijde mi totiž jako by měla v sobě nějakej integrovanej task killer, šetřič RAM, baterie nebo něco podobného. Mobil mi totiž občas blbne tak, že například hodinový widget se zastaví a hodiny dále nejdou, někdy se čas po pár hodinách aktualizuje sám, někdy pomůže až odendání a nandání widgetu. Widgetů jsem už vyzkoušel asi 5 a všechny dělají to stejné. Někde jsem na to našel rady a zkusil jsem nastavit systémový čas ručně v nastavení a ani to nepomohlo. Stejně tak používám aplikaci Battery Widget, která mi zobrazuje v horní liště stav baterie a občas se prostě procenta zaseknou a aktualizuje se to až když kliknu na tu aplikaci a spustí se mi její okno. Chápete někdo tohle chování? Mně to přijde jako kdyby prostě něco dalo příkaz ty procesy zastavit. Dělá to někomu také? Díky za odpovědi

ShockeyCzT
Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
Firmware: 5.1.1
Operátor: Vodafone

Re: ?Integrovaný Taskkiller?

Příspěvek od ShockeyCzT »

Android má v sobě integrovaný taskkiller snad od už ICS nebo ještě dřív, ale to co popisuješ je chyba systému takže reFLASH nebo obnova továrního nastavení. Jestli tam máš miliardu blbostí nediv se že to blbne. Android ukončuje nepoužívané aplikace a uvolňuje místo v RAM pro nové.
Naposledy upravil(a) ShockeyCzT dne 9. 9. 2013 20:36, celkem upraveno 1 x.
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1

Lukji
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lukji »

Díky

Jimmy.Fox
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: B199
Operátor: T-M

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Na zastavení hodin u widgetů si stěžuje čím dál víc lidí.. I já minulý týden zjistil, že se mi čas od času čas sekne.. Docela by mě zajímalo, čím to je..

ShockeyCzT: Na tomto fóru je asi 10 lidí co umí pravopis, ale ty to nejsi. :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Android automaticky uvolňuje v případě potřeby paměť RAM ukončením nepotřebných procesů. Možná to s tím nějak souvisí. Ale těžko říct jestli je tento problém opravdu kvůli Androidu nebo nějakým chybám v těch aplikacích, chybě ve firmwaru apod. :? Co jsem se ale díval, tak si na to stěžuje hodně lidí s různými telefony.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

ShockeyCzT

Jimmy.Fox píše:Na zastavení hodin u widgetů si stěžuje čím dál víc lidí.. I já minulý týden zjistil, že se mi čas od času čas sekne.. Docela by mě zajímalo, čím to je..

to měla být narážka na co? pokus o vtip? nějak ti to nepasuje jestli je prostě na mobilu spušteno milion aplikací tak integrovaný taskkiler ty hodiny vypne tak dělej vtipy až budeš mít nárok když píšu něco na rychlo hold se někdy přepíšu papír na to mám tak stfu

Jimmy.Fox
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: B199
Operátor: T-M

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Obvykle odolám, ale tohle jsem nějak nezvládl.. To byla hrubka, že mě to neskutečně koplo do očí.. A ten tvůj podpis v červený mě nějak vyprovokoval.. Promiň, tímto se ti omlouvám a vtípky budu dělat, až taky budu mít nějakej papír.. (nebo si případně něco napíšu, on "papír snese všechno")

Lukjir
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Lukjir »

Tak jsem udělal tovární nastavení, ani bych neřekl, že tohle něco změnilo, ale našel jsem tento widget https://play.google.com/store/apps/deta ... lockwidget , který se už nezastavuje (opět jsem zkusil ty, co jsem měl dříve a zastavují se stále i po továrním nastavení) Takže tenhle by měl být funkční

krata
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od krata »

Jimmy.Fox píše:Na zastavení hodin u widgetů si stěžuje čím dál víc lidí.. I já minulý týden zjistil, že se mi čas od času čas sekne.. Docela by mě zajímalo, čím to je..

neřešte kraviny, text a gramatiku jistě že tomu nerozumí, proto tady je a ptá se na tomhle fóru, který kupodivu se zaměřením android 4.1 jewel been.
Nevíte někdo jak bych nainstaloval antivir nejlépe avast. do telefonu. Předem díky za dané odpovědi.

ShockeyCzT

Stahni z google play ne?

Odpovědět