Ty aktualizace,to s tebou souhlasím,s těma má huawei docela problém.A baterku,by chtělo někoho kdo ten telefon už má,jak na tom je s baterkou,jestly to je fakt taková tragedie.Projížděl sem recenze na heurece a o baterce tam psal jen jeden a toto:
Největší nedostatek je ovšem akumulátor, při větším používání ( tím nemyslím hraní her, ale používání WiFi, 3G a s tím spojeného přehrávání obsahu na internetu včetně krátkých videíí ) budete rádi, když Vám telefon vydrží do večera
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Neměl jste někdo v ruce telefon v bílé? Budu kupovat, ale stále si nejsem jistá barvou. Černá vypadá vážně luxusně, především proto, že je matná. Tak by mě zajímalo jak vypadá ta bílá.
Taky mě překvapilo, že u černého telefonu je bílé příslušenství. Já osobně bych bral k černému spíš černé a naopak.
Jinak před chvílí jsem se vrátil z Vodafonu. Byl jsem se na něj mrknout na vlastní oči. Luxusní telefon. Mají ho vystavený a zapnutý v brněnské Olympii, kdybyste šli někdo náhodou okolo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
No,právě proto .Mě stačilo vidět ho v tý video recenzi jak si s ním hrál a ukazoval ho ze všech stran a to jeho "vaaaaaaaaaaau" ..ale třeba by mi ve vodafonu pro utěchu dali dom aspoň maketu
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4