Přidej se

aktualizace na ICS

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
michal

aktualizace na ICS

Příspěvek od michal »

Jak mam aktualizovat z GB na ICS? Dam nastaveni-> info o telefonu-> online aktualizace-> aktualizace firmwaru a potom bezi na obrazovce "ziskavani seznamu novych verzi..." a zachvili mi napise "Komunikace se serverem selhala. Nelze ziskat seznam novych verzi". Delam to dobre? Nevite co s tim? Diky

Mam verzi B895 od vodafonu

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: aktualizace na ICS

Příspěvek od Exp »

Postup máš správný, mělo by ti to nabídnou verzi B937. Nejspíš je ale problém někde na serveru, zkus to za nějakou dobu znovu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michal

Příspěvek od michal »

Nevis jestli se ta oficialni vodafone verze B937 neda nekde stahnout?

Exp

Příspěvek od Exp »

Oficiálně jen přes OTA z telefonu (na stránkách Vodafonu a Huawei není). A nebo ulozto (ale tam už není 100 % jistota, že je to čisté). ;)

michal

Příspěvek od michal »

na ulozto sem nasel jenom toto http://www.uloz.to/xgFPpkv/huawei-ascen ... m-b937-rar , ale jak rikas nevim jestli to je 100% ono. Ale buh vi jak dlouho budu cekat (jestli se vubec dockam) na ten server nebo co s tim je. Zkousim to uz od vcera od 17hod.

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Pokud můžu radit,nech plavat verzi 937 a jdi do general 952. Verzí 937 získáš jen zkušenost že není dobrá a když podle návodu tady přejdeš na 952 získáš funkční svižný telefon a navíc zkušenosti s instalací a podobně.

michal

Příspěvek od michal »

Ja vim, ze B937 je neni dobra. Chtel jsem z B895 jit pres OTA na B937 a potom hned na B952. Pokud vim, tak z B895 nemuzu hned na B952.

Exp

Příspěvek od Exp »

Jestli ti jde jen o ten přechod na B952, tak můžeš oficiálně i přes B948 (Singapur). Nejdřív nainstalovat B948 a pak z ní to jde na B952 General Version. A nemusíš čekat až se rozběhne OTA nebo to stahovat kdoví odkud. ;)

michal

Příspěvek od michal »

To by me zajimalo, jestli mam jenom ja ten problem s online aktualizacema (komunikace se serverem selhala...), uz je to treti den a nic. Uz si zacinam myslet, ze to zadnym serverem neni, ale mym telefonem. Nikdo nema podobny problem?

Exp

Příspěvek od Exp »

Já mám ještě pořád B895 a nabízí mi to normálně B937. Zkus to teď. Jinak může být problém klidně i v tvé wifi, v routeru, firewallu apod. Zkus vyhledávání nových verzí přes mobilní data. Vezme to ale nějakou tu kačku (jestli nemáš tarif). :)

Odpovědět