Aplikace na svícení bleskem
-
- Neregistrovaný uživatel
Aplikace na svícení bleskem
Ahoj, nevíte někdo o nějaké funkční aplikaci na svícení bleskem u fotoaparátu? Často si svítím displejem, ale není to ono. Nevím pod jakým názvem to hledat. Díky.
Re: Aplikace na svícení bleskem
Huawei Ascend Y300-0100 ROM 0100V100R001C00B199
https://play.google.com/store/apps/deta ... 2xpZ2h0Il0. jde i jako widget takze dost uzitecna app
taky používám...ve sklepě v paneléku nám vyhodily pojistky s správcová má asi tolik talentu na opravování jako já na talent a klíče z ruky nedá takže se rodiče divý proč si beru mobil do sklepa když jdu pro okurky prostě bezva aplikace na bezva mobil...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mě by docela zajímalo, jestli tyto aplikaci na rozsvícení blesku mají nějaký vliv na životnost té led diody. Přece jen není to stavěné na trvalý svit. Pokud se ale jedná o klasickou led diodu, tak by to nemělo snad vadit. Co myslíte?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tyto aplikace fungují pouze s diodou, nikoliv s bleskem.
Otec má ZTE Blade II (asi s bleskem) a nefunguje mu apk na svícení a při focení to jenom blejskne na malou chvilku (u nás to svítí cca vteřinu)
Otec má ZTE Blade II (asi s bleskem) a nefunguje mu apk na svícení a při focení to jenom blejskne na malou chvilku (u nás to svítí cca vteřinu)
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
Punkevník...co tím myslíš u nás? já to mám a normálka mi to u huawei g300 svítí...
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
jirkas: u nás myslím u uživatelů G 300 a zrovna ta část toho komentáře vztahuje se to k focení
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
jo už vim jak to myslíš