Přidej se

LEGO® Pullback Racers

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: LEGO® Pullback Racers

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo,přesně tak,jen těm co maj ICS.Ale je to škoda,že to de až od droida 4.0.x,pač i náročnější hry a lepší jdou už od verze androidu 2.2+
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Tak mě to zas tolik netrápí že mi tahle hra nejde.Mám spoustu pěkných her.Zrovna včera jsem objevil jednu retro hru-Tank 1990.Možná ji budeš znát. Grafika sice nic moc...
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Ten Tank 1990 je pecka, díky za tip. :) To jsem kdysi dávno hrával na televizi na takových těch čínských videohrách. Vedle Segy a Playstation 1 to byly tenkrát snad jediné videohry u nás k dostání. :) Byla to paráda ve dvou hráčích.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

když už tu píšete o retro hrách tak mám pro vás taky jednu :D Je to hra Tunneler my jsme ji hrávaly jako malý ve družině! :D

Pavel

Příspěvek od Pavel »

Exp píše:Ten Tank 1990 je pecka, díky za tip. :) To jsem kdysi dávno hrával na televizi na takových těch čínských videohrách. Vedle Segy a Playstation 1 to byly tenkrát snad jediné videohry u nás k dostání. :) Byla to paráda ve dvou hráčích.
A já pořád přemýšlím kde jsem to hrál. Bylo to na těch televizních hrách.Koupil jsem je kdysi dávno u vietnamců za pár stovek.Ale to už je takových 17 let.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Pavel

Příspěvek od Pavel »

michalkalensky píše:když už tu píšete o retro hrách tak mám pro vás taky jednu :D Je to hra Tunneler my jsme ji hrávaly jako malý ve družině! :D
Na tuhle hru si taky pamatuju.
Velikost hry je sice jen 640kb,ale při spuštění vyžaduje prostředí Adobe air,které má skoro 10Mb.A bez toho to nejede.

Exp

Příspěvek od Exp »

Tunneler vůbec neznám. :) Ale vypadá to podobně. Jinak možná založíme nějaké samostatné téma na ty retro hry. :) A taky z těch vietnamských konzolových her se to hrát na Androidu přes emulátor. Je tam taky pár výborných her z té doby. Třeba Super Mario, Double Dragon, Contra, Želvy Ninja atd. atd.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

ještě bych oceněil kdyby byla na android tato hra Dangerous Dave :)

Exp

Příspěvek od Exp »

Jéé tak na to si taky pamatuju. :D Měl jsem tenkrát notebook 386 a na tom sem to pařil. Měl jsem ho napojený na barevný monitor. Nějak takto to vypadalo:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... LTE386.jpg

Mohlo by to jít ale na Androidu přes DOSbox emulátor. :)

Odpovědět