B952 je uz dost odladena a jede svizne,hezky,prostredi inovovane,prijemne.Ja byl dlouho zastancem B895 GB,hlavne po zkusenosti abnormalne nepovedene B937 . Ta vubec nemela vyjit na povrch.Pak sem slozite delal downgrade zpet na B895 GB a prejiti sem dlooouho zvazoval.Ale riskl sem to a nelituju B952 se vazne povedla.
Nicmene downgrade sem delal podle navodu tady viewtopic.php?f=4&t=10
otázka: v singapuru jsou 2 složky dload a cust_dload, co s ní ?
v 952 je tam jenom složka dload
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
nyní jsem i já hrdým vlastníkem androidu 4
docela škoda že v roletce nejsou tlačítka na vyp/zap wifi atd.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
myslel jsem v menu na 2.3to šlo škoda, na ploše mi to poradil android hnedka na začátku.