Přidej se

B952D - Vodafone (nový firmware)

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
TracThorr
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: 4.0.3 / B952D
Operátor: od kažýho jedna SIM
Kontaktovat uživatele:

Re: B952D - Vodafone (nový firmware)

Příspěvek od TracThorr »

Jak sem psal vejš, tak aktualizace z 895 proběhla nadvakrát. Na 937 asi 60MB (nevim, to už sem stihnul zapomenout, ale víc to není) a 952 mi to stahovalo 386MB (tim sem si zase jistej). Upravený to nijak moc není, je tam jen VF logo při zapnutí a vypnutí, jinak zbytek je čistej Android s nadstavbou Huawei (launcher, locker). Aplikace tam sou základní, žádnej backup sem mezi nima nenašel.

Amigapower
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Amigapower »

Co problém s vyzváněnim po připojení k USB a podobný mouchy? Odstraněno?

scarabeus
Zařízení: Huawei Ascend G700
Firmware: G700-U20
Operátor: Vodafone

Příspěvek od scarabeus »

Vyzvánění stále chybuje - pitomci.

Edit: tak je to ještě horší. Nejen, že mi přestalo vyzvánění fungovat, ale dokonce mi už nejde ani mp3 skladba jako vyzvánění nastavit. To je konec. :evil:
JB 4.2.1

trelowney
Zařízení: Huawei U8815
Firmware: CM11 nightly
Operátor: VF CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trelowney »

tak to ja to mel naopak tenkrat.. na 937 tech asi 360MB,na 952 uz asi jen tech 60.. jinak mp3 jako vyzvaneni mi jde nastavit treba pres appku zedge,kdyz stahnu zvoneni pres ne a to jak zvoneni,tak i upozorneni.. ale mam root,tak nevim,jestli to neni tim.. jinak mi pri aktualizaci zustal,coz me prekvapilo,protoze pri aktualizaci z 895 na 937 tenkrat zmizrel.. ale z 937 na 952 to byla asi jen cista aktualizace jen par veci..

Amigapower
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Amigapower »

scarabeus píše:
Edit: tak je to ještě horší....:
...tak to není oprava, ale spíš poprava :( Každopádně dík za info (za varování).

TracThorr
Firmware: 4.0.3 / B952D
Operátor: od kažýho jedna SIM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TracThorr »

Ad vyzánění:
To je spíš vlastnost Androidu, že to nejde jen tak přes menu vyzvánění. Musí se to dělat tak, že si pustíš písničku nebo zvuk v přehrávači (jde to i v tom základním) a tam to můžeš přes menu právě přehrávanýho souboru nastavit jak pro vyzvánění, tak pro upozornění.

Bohula
Firmware: Android 2.3.6 B895

Příspěvek od Bohula »

Ahoj,zajimalo by mě kde jste ho stahli ten novy firmware?At se divam kde se divam nemohu nikde ho najit a kdyz dam na telefonu Online Aktualizace tak mi to nic nenabydne a v HiSuite taky nic.Muzete prosim sem hodit odkaz na ten novy firmeare kdyz o tom porad tak mluvite.Diky ;) :)

Bohula

Příspěvek od Bohula »

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Kdepak, ten odkaz to je nějaká verze mimo náš trh. B952D od Vodafonu nikde na oficiálním webu podle mě nebude. Nedávali tam ani předchozí verze. Jde to z firmwaru B937 přímo přes OTA (v telefonu).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Bohula

Příspěvek od Bohula »

Aha tak to muže jeste trvat hodne dlouho nez se to knam dostane ;) .Ja psal ted nedavno na facebook vodafonu na prave ten problem s aktualizacema na Huawei Ascend G300 a i na dalsi telefony ze by mohly uz konecne uvolnit nejaky Firmware novejsi a i tarify ze by mohly zlevnit a oni mi odepsali.Tohle mi na to odepsali a ten Hasal to okomentoval.Premyslim ze prave odejdu od Vodafone a pujdu ke konkurenci.

Dobrý den,mam otázku.Kdy Vodafone zlepsi signal,kvalitu signalu a taky tok dat protoze pripojeni rychlost pripojeni,pokryti je strasna?A druha vec by me zajimala kdy uvolnite nejaky lepsi a novejsi firmware na telefon Huawei Ascend G300?Nebo kdy uvolnite nejake dalsi a novejsi firmware na mobilni telefony.Diky Kohout

Vodafone CZ Dobré ráno, Bohouši,
na posílení naší základní 2G sítě pracujeme, děláme kompletní modernizaci, o které píšeme na http://tam.je/posilenisite. Když budete mít konkrétní příklad spadlého hovoru kvůli signálu, s datem a místem atd., pošlete nám zprávu přes http://tam.je/facebook, nebo zavolejte na *77, předali bychom to síťařům k prověření.
Co se týče aktualizace na Huawei Ascend G300, tak ji očekáváme v nejbližších dnech.
Lenka, Péče o zákazníky

Vodafone modernizuje 2G síť, posílí signál na venkově i v budovách - Vodafone.cz
www.vodafone.cz
‎07. února 2012 Vodafone modernizuje svou 2G síť. Zákazníci díky tomu zaznamenaj...
Zobrazit více

Tomas Hasal: Paní Lenka ale už neuvedla že 3G pokrytí se nebude v následujících letech rozšiřovat vůbec. A ta je pro rychlý internet důležitá. Na otázku kolik postaví vodafon nových vysílačů nebo kolik území nově pokryje 3G signálem nebyla žádná odpověď. Přitom má vodafon nejhorší pokrytí v ČR i Evropě a paradoxně nejvyšší ceny.

Odpovědět