Jaky launcher na ICS ?
-
- Neregistrovaný uživatel
Jaky launcher na ICS ?
Jaky používáte launcher na ICS ? Výchozí nebo nějaký jiný ? :OO Je možnost že s nějakým launcherem bude ICS otrochu svižnější ? :OO
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Jaky launcher na ICS ?
výchozí.Postačuje.Není důvod zasírat přístroj dalšíma paštikama.....
- Punkevník
- Zařízení: Asus Zenfone 2
- Operátor: Kaktus/Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
adw launcher - seřazuje aplikace v menu abecedně, takže se s tím nemusím otravovat
Siemens A35 > Siemens M55 > Sony Ericsson K320i > Samsung S5230 > Huawei Ascend G 300 > ZTE Blade L2 > Asus Zenfone 2 > Honor 9
-
- Zařízení: Xiaomi Redmi
- Firmware: stable 15
- Operátor: Vodafone
já mám APEX a nemůžu si stěžovat. Je teda fakt že jsem jen prostej uživatel. Na mobilu hraju jen člobrdo a používám ho spíš jako kancelář a noviny.
- TracThorr
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 / B952D
- Operátor: od kažýho jedna SIM
- Kontaktovat uživatele:
Já sem si zvyknul na Go Launcher EX. Píšu o něm zde: viewtopic.php?f=5&t=226#p1331.
ADW sem dřív zkoušel, ale nějak mi nesed. Apex mi zas přijde hodně podobnej Go Luncheru, akorát sou trochu odlišný možnosti nastavení. Na druhou stranu, co Androiďák to názor na launcher, proto radim vyzkoušet, co komu sedne
ADW sem dřív zkoušel, ale nějak mi nesed. Apex mi zas přijde hodně podobnej Go Luncheru, akorát sou trochu odlišný možnosti nastavení. Na druhou stranu, co Androiďák to názor na launcher, proto radim vyzkoušet, co komu sedne
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já jsem hodně dlouho používal výchozí launcher, ale bohužel od přechodu na ICS to není ono (u G300 není dotažený, mízí widgety z plochy atd.). Vyzkoušel jsem teď spoustu různých launcherů a nejvíc se mi líbí asi ten Apex a nebo Holo Launcher HD. Jsou si hodně podobné. Go launcher jsem taky zkoušel, ale příjde mi dost nafouklý (je tam pro mě spousta zbytečných věcí).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Tak už mě přestal bavit Go launcher a přešel jsem na Apex launcher,zdá se mi lepší,rychlejší,přehlednější,prostě použitelnější
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Doporučuji vyzkoušet Holo Launcher: viewtopic.php?f=5&t=316
Původně jsem taky používal Apex, ale tohle se mi zdá ještě rychlejší a hlavně s menší spotřebou ram. Nemá sice tolik možností nastavení, ale ta nenáročnost za to stojí.
Původně jsem taky používal Apex, ale tohle se mi zdá ještě rychlejší a hlavně s menší spotřebou ram. Nemá sice tolik možností nastavení, ale ta nenáročnost za to stojí.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Tak jsem nakonec zůstal u Apexu,sedí mi víc než Holo launcher,proč,nevím,ale sedí mi.
Naše forum, vaše forum :-)