Aplikace místa
-
- Neregistrovaný uživatel
Aplikace místa
Aplikaci místa (zadáním vaší polohy/adresy vyhledává, to co právě potřebujete v místě, na kterém se nacházíte) Aplikaci jsem měl v telefonu a nemohl jsem si jí vynachválit, ale bohužel z ničeho nic zmizela z telefonu. Myslím si, že to má na svědomí aktualizace. Nevíte někdo kde bych jí mohl znovu nainstaloval? Díky!
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Aplikace místa
Ahoj. Zkoušel jsem ji najít někde ke stažení, ale bohužel se mi to nepodařilo. Není to třeba po aktualizaci součástí Google Map? Já tuhle funkci nepoužívám, tak nevím přesně jak to funguje. Nějaké aplikace na tohle jsou i v Google Play: https://play.google.com/store/search?q=places&hl=cs
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Aplikace je tusim od google, casto byva/la predehrana v android telefonech co jsem mel, divne ze na g play uz neni...treba ji stahli a chystaji neco misto ni pod jinym nazvem, nebo to integrovali do chytrych karet co jsou v google hledani.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
je to bud po updatu updatu map nebo hledani google (chytre karty)
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
Don't be racist! Hate everyone!
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuji uz je mam v telefonu zpet v adresari aplikace google co je v Y300 predehrany, mam dojem ze se objevily po prvnim spusteni chytrych karet, ty jsou dostupne pres google hledani.
Pokud chytre karty nepouzivate a v hledani je vypnete, aplikace v telefonu zustane.
Pokud chytre karty nepouzivate a v hledani je vypnete, aplikace v telefonu zustane.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Simo tady založil stejné téma 2x. Příspěvky z duplicitního tématu jsem přesunul sem. Viz pravidla fóra.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)