Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
-
- Zařízení: Xiaomi Mi2S
Re: Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
Já žádal o kód přes ten formulář asi před čtrnácti dny a zatím nic, včera jsem to posílal znovu tak teď par dní počkám a když tak ještě požádám přes mail.
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
No tak kdo ví jak dlouho budu čekat já...snad to do konce roku bude na jakej mail jsi si kod nchal zaslat? já dal gmail.com na seznamu to prej nejde.
Shockey zmínil jinde že je snad možnost unlocku i bez kódu resp. nahození TWRP ale je to prej nespolehlivý a riskantní.
Já si blbuntím s oeminfo hack nejspíš mobil trošku doj..al, protože po čistým flashi stock ROM B197, jsem dělal v recovery menu 3e wipe restore defaults a v jednom kroku cache nebo co to bylo to házelo failed...v twpr je wipe snad důkladnější a zbaví mě toho balastu co tam root a ten hack nechal, tohle normální určitě nebude.
Shockey zmínil jinde že je snad možnost unlocku i bez kódu resp. nahození TWRP ale je to prej nespolehlivý a riskantní.
Já si blbuntím s oeminfo hack nejspíš mobil trošku doj..al, protože po čistým flashi stock ROM B197, jsem dělal v recovery menu 3e wipe restore defaults a v jednom kroku cache nebo co to bylo to házelo failed...v twpr je wipe snad důkladnější a zbaví mě toho balastu co tam root a ten hack nechal, tohle normální určitě nebude.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
-
Taky na gmail.com, já to tu jen zatím bedlivě pročítam a sonduju možnosti, je to můj první android foun tak čtu abych něco nezmršil a do ničeho se zatím nepouštím Schválně jsem zvědavej kdy ti kód dojde, co jsem četl tak někdo ho má dřív a někdo vůbec
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Tak z unlocku BL patrne nic nebude, tohle mi treti den od
Poslani pozadavku odepsali:
Maybe you has submitted the wrong information that we can’t find the corresponding unlock code .
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we will send it to your Email address in 3 working days. Thank you!
Co s tim? cisla jsem pred odeslanim, kontroloval dvakrat...
Poslani pozadavku odepsali:
Maybe you has submitted the wrong information that we can’t find the corresponding unlock code .
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we will send it to your Email address in 3 working days. Thank you!
Co s tim? cisla jsem pred odeslanim, kontroloval dvakrat...
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Asi není možný,že bys tím nulováním imei atd něco změnil že?Tak zkusit poslat znova přes ten dotazník a nebo mailem.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Zkusim email ty cisla jeste ukontroluji imei a sn sedi, to id po vytoceni kodu snad taky
Par lidi melo myslim stejny problem a ti oeminfo hack nedelali.
Par lidi melo myslim stejny problem a ti oeminfo hack nedelali.
-
U mě stále nic, ani ve spamu Večer jim pošlu email.
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem poslal mail na mobile@huawei.com a doufam ze unlock code uz poslou.
Poslal jsem screeny z nastaveni info kde je imei a serial number, product id napsal taky.
Pred tremi dny jsem do formulare dal imei, product id a s/n co je na krabicce a stitku pod baterii, lisi se od toho co je v info....treba chteji ten co se zobrazuje, poslal jsem proste vse co jsem mohl, tak jsem zvedav.
Poslal jsem screeny z nastaveni info kde je imei a serial number, product id napsal taky.
Pred tremi dny jsem do formulare dal imei, product id a s/n co je na krabicce a stitku pod baterii, lisi se od toho co je v info....treba chteji ten co se zobrazuje, poslal jsem proste vse co jsem mohl, tak jsem zvedav.
- Androidě
- Kontaktovat uživatele:
Tak pred chvili mi unlock code od podpory huawei prisel, vecer se dam do unlocku.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je paráda
Jinak tady sem našel novou metodu odemknutí http://www.htcmania.com/showthread.php?t=695745 a nebo Root Huawei Y300-0100 (0151) se zamknoutým nebo odemknoutým Bootloader jedním jednoduchým kliknutím tady http://www.htcmania.com/showthread.php?t=647345 ,čily root bez odemknutí bootloaderu.(aktualizovanej první post o tenhle způsob rootu)
Jinak tady sem našel novou metodu odemknutí http://www.htcmania.com/showthread.php?t=695745 a nebo Root Huawei Y300-0100 (0151) se zamknoutým nebo odemknoutým Bootloader jedním jednoduchým kliknutím tady http://www.htcmania.com/showthread.php?t=647345 ,čily root bez odemknutí bootloaderu.(aktualizovanej první post o tenhle způsob rootu)
Samsung Galaxy Note 9