Přidej se

Zamrzání

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
dandafr
Neregistrovaný uživatel

Zamrzání

Příspěvek od dandafr »

Zdravím všechny, 1) bych se chtěl omluvit jestli se to tu už řešilo ale nic podobnýho sem nenašel
2) bych chtěl říct že se v androidu nějak extra nevyznám tak mě nekamenujte.. :P
Mám Huawei Ascend Y300 koupený koncem června v obchodě MobilProVás. Po asi 3 dnech se mobil začal při poslouchání hudby restartovávat. Zkoušel jsem ho hodit do továrního nastavení, což pomohlo asi na 2 dny, tak jsem ho dal na reklamaci. Po reklamaci byl cca 1 měsíc v pohodě ale potom začal zamrzat. zničehonic zčernala obrazovka a nedalo se s ním vůbec nic dělat, kromě zamčení a odemčení a restartu.. Zkoušel jsem ho zase hodit do továrního nastavení ale nic se nezměnilo, tak jsem zkoušel Nova Launcher, který asi týden běžel v pohodě ale potom začal dělat uplně to samý.. Stává se mi to průměrně 2x za 3 dny (někdy 2x za den a někdy obden). Do mobilu jsem vůbec nezasahoval (kromě pár aplikací z apkmania.co, ale to se předpokládám nepočítá :P) btw před asi 14 dny se mobil aktualizoval na B194.
Díky za každou radu.

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrzání

Příspěvek od mitsuu84 »

A zkoušel si tovární nastavení a pak nestahovat ty aplikace z warezu?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

dandafr
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od dandafr »

No ty aplikace z warezu sem začal stahovat teprve nedávno, až potom co ten mobil začal dělat tyhle věci, neřekl bych že to má něco společnýho.. navíc sem si stáhl fakt jenom pár aplikací (max 5) a hned sem všechny smazal (kromě power playeru, kterej používám denně)

syntaxicek

Příspěvek od syntaxicek »

Zkus jinou paměťovou kartu, je možné že to všechno máš na SD a ten má problémy se čtením, jinak zase reklamace, lepší než se hrabat v FW :) hodně štěstí :)

dandafr
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od dandafr »

Paměťovku sem si kupoval uplně novou zároveň s telefonem, je to 16GB Sony SDHC a mám zaplněných přesně 10,3 gb.. ale jestli myslíš že to je kámen úrazu tak zkusím vyměnit paměťovku, dík za tip ;)

syntaxicek

Nemusíš vyměnit, ale jeď bez ní třeba den.

dandafr
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od dandafr »

Tak jeden den mobil jel v pohodě, ale další den ráno byl zase zamrzlej.... nějaký další rady? :/

syntaxicek

Reklamace, zkus přeinstalovat.. Tam není moc řešení ... buď je to hw nebo sw.. :)

dandafr
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od dandafr »

Oka tak ho zase zkusím reklamovat... což je paráda :P zase budu měsíc na starým HTC Wildfiru..

Odpovědět