MiHome Launcher
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: MiHome Launcher
Nemáš widgety nainstalovany na sd kartě?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
To nevím,asi jo. A ty výchozí widgety musely být v mobilu, když jsem tu kartu tam dal až později. Tak to by snad nemělo mít vliv, kde jsou nainstalovány.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Výchozí systémové widgety jsou nainstalované v paměti telefonu a neměl by s nimi být problém. Pokud ale používáš Widgety nějakých aplikací, které jsou nainstalované na kartě, tak to může zmiznout (při zapnutí se karta připojuje). Pak to jedině přeinstalovat do paměti telefonu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak například Můj kalendář je výchozí widget,takže je v paměti telefonu a přesto když ho nainstaluju na plochu tak při zapnutí telefonu už tam zase není.
Nevíte teda někdo co s tím?
Nevíte teda někdo co s tím?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
Tak to bohužel nevím. Já mám Holo Launcher na firmwaru B952 a tady to funguje bez problémů.
Tak jsem nakonec nainstaloval Go Launcher a jede to dobře.Například widget Můj kalendář,který se mi na Holo Launcheru ztrácel,tak tady i po vypnutí a zapnutí mobilu pořád je. A navíc ten Go se mi líbí víc než Holo.
Jen teď nevím jak se můžu přepnout zpátky na ten výchozí Huawei launcher.
Poradí někdo?
Jen teď nevím jak se můžu přepnout zpátky na ten výchozí Huawei launcher.
Poradí někdo?
- Exp
Go Launcher není špatný, ale mě na něm vadila jeho velikost a celkově spousta funkcí, které bych nevyužil. Mám rád všechno jednoduché a efektivní, tak možná i proto dávám přednost Holo launcheru.
Výchozí launcher můžeš vybrat v nastavení launcheru. Měla by tam na to být položka. Stačí tam pak zatrhnout "používat vždy".
Výchozí launcher můžeš vybrat v nastavení launcheru. Měla by tam na to být položka. Stačí tam pak zatrhnout "používat vždy".
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já sem GO launcher používal hodně dlouho,už od G1.Ale postuponě se začal zvětšovat a zabírat víc místa v ram a pak se už i docela sekal a lagoval.Proto sem přešel na Nova launcher.Ale to už je dýl,třeba už Go launcher nějak poladili a jede zas suprově,i když velikost má furt oproti jinejm o dost větší.
Samsung Galaxy Note 9
Už jsem to našel,je to v Předvolby/Ukončit Go launcher.Dík za nasměrování.
Jinak mě to zatím jede dobře. Ale mám ho jen krátce, tak uvidím jak bude fungovat dál.
Jinak mě to zatím jede dobře. Ale mám ho jen krátce, tak uvidím jak bude fungovat dál.