wifi připojení
-
- Neregistrovaný uživatel
wifi připojení
ahoj, mam problém s wifi připojením na veřejných přístupových bodech, např v mcdonalds, není tam heslo, dám připojit ale internet nejde, takhle to je u 99% wifin bez hesla. mám B952 final
- mjmartin167
- Zařízení: Huawei Ascend P6
- Firmware: B520
- Operátor: Telekom
Re: wifi připojení
A ked spustis prehliadac, nechce to od teba meno a heslo? Lebo zobar wifin je takych ze zablokovane nie su, ale ked spustis prehliadac tak to chce prihlasenie
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
A taky co mám zkušenost, tak musíš mít dobrý signál na těchto free WIFI. Já jsem nedávno taky zkoušel okolo mcdonalda připojení a načetlo se to jen na plném signálu. Když jsem měl 1 nebo 2 čárky, tak nic. A zároveň tam může být blokování jen na firemní stránky provozovatele té WIFI sítě a spousta dalších omezení.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
nene, signál je plnej, říkam sedí vedle mě kluk co má samsung galaxy s2 a jde mu net normálně, mě ne tak asi nic...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Máš WIFI i doma? Tam ti to jede v pořádku? Pokud by to byla softwarová vada, tak by pomohlo tovární nastavení, ale tím příjdeš o uživatelská data v telefonu (nejdřív zálohovat).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
jo wifi doma mam, ale zaheslovanou, všechny zaheslovaný jdou, ale většina přístupových bodů bez hesla ne.