Nastavení pozadí na display
-
- Neregistrovaný uživatel
Nastavení pozadí na display
Zdravím, mam prosbu ohledně nastavení pozadí. Je možné nastavit na y300 pozadí tak, aby se mi pro přechodu na další stánku neposouvalo? Třeba tak jak to má iphone.....fotka na pozadí je pevná a nepohybuje se, akorát se pohybují stránky s aplikacemi. Rád bych měl pevný obrázek na pozadí,a le nějak jsem nepřišel na to jak to nastavit. Mockrát děkuji za pomoc....
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastavení pozadí na display
Jedině zkusit updatovat launcher EmotionUi,alikace je tady viewtopic.php?f=17&t=1441 ..Androidě k tomu psal:"Kazdopadne jsem EmotionUi 1.6 zkousel, rychlost mi prijde lepsi, tapeta na pozadi se neposouva, jen ikony, diky tomu je scrooling i plynulejsi" .A nebo pak zkusi nějakej launcher z Google play,kterej umí zamknout tapetu,aby se při posunu obrazovek neposouvala
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
Díky moc, kouknu na to...Nevíte náhodou ještě někdo, jak změnit tapetu na uzamčené obrazovce? Jednou se mi ji změnit podařilo, ale teď zaboha nemůžu přijít jak na to. Díky moc
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: CyanogenMod 10.2
- Operátor: O2
tapetu na zamykací obrazovce změníš v motivech, pak přizpůsobit aktuální motiv a tam je zamknout tapetu obrazovky
-
Díky moc, ale to mi práce nějak nejde....Motiv změním normálně, ale už nevím jak ho přizpůsobit...
- Jimmy.Fox
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: B199
- Operátor: T-M
Potvrzuju, že pokud nechceš aby se ti ten obrázek na ploše posouval, aktualizace EmUI na 1.6 pomůže.
A nebo si z Google play stáhni Go launcher Ex. Tam jde taky nastavit aby se tapeta (fotka) neposouvala.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB