Přidej se

Nastavení pozadí na display

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Vacclav
Neregistrovaný uživatel

Nastavení pozadí na display

Příspěvek od Vacclav »

Zdravím, mam prosbu ohledně nastavení pozadí. Je možné nastavit na y300 pozadí tak, aby se mi pro přechodu na další stánku neposouvalo? Třeba tak jak to má iphone.....fotka na pozadí je pevná a nepohybuje se, akorát se pohybují stránky s aplikacemi. Rád bych měl pevný obrázek na pozadí,a le nějak jsem nepřišel na to jak to nastavit. Mockrát děkuji za pomoc....

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavení pozadí na display

Příspěvek od mitsuu84 »

Jedině zkusit updatovat launcher EmotionUi,alikace je tady viewtopic.php?f=17&t=1441 ..Androidě k tomu psal:"Kazdopadne jsem EmotionUi 1.6 zkousel, rychlost mi prijde lepsi, tapeta na pozadi se neposouva, jen ikony, diky tomu je scrooling i plynulejsi" .A nebo pak zkusi nějakej launcher z Google play,kterej umí zamknout tapetu,aby se při posunu obrazovek neposouvala ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Vacclav
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Vacclav »

Díky moc, kouknu na to...Nevíte náhodou ještě někdo, jak změnit tapetu na uzamčené obrazovce? Jednou se mi ji změnit podařilo, ale teď zaboha nemůžu přijít jak na to. Díky moc

Mach
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: CyanogenMod 10.2
Operátor: O2

Příspěvek od Mach »

tapetu na zamykací obrazovce změníš v motivech, pak přizpůsobit aktuální motiv a tam je zamknout tapetu obrazovky :)

Vacclav
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Vacclav »

Díky moc, ale to mi práce nějak nejde....Motiv změním normálně, ale už nevím jak ho přizpůsobit...

Vacclav
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Vacclav »

Už to mám;-)...díky

Jimmy.Fox
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: B199
Operátor: T-M

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Potvrzuju, že pokud nechceš aby se ti ten obrázek na ploše posouval, aktualizace EmUI na 1.6 pomůže. ;)

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

A nebo si z Google play stáhni Go launcher Ex. Tam jde taky nastavit aby se tapeta (fotka) neposouvala.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Odpovědět