Co bych upravil na fóru?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Co bych upravil na fóru?
Profily na levé straně už jsme tady tenkrát řešili, ale nebyl o tuto změnu moc zájem. Každopádně anketa je stále otevřená, klidně v ní můžeme pokračovat: viewtopic.php?f=12&t=132. Já bych byl taky pro levou stranu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
asi tu anketu resetuj a uvidíme Už je zde více členů takže bude větší hlasování!
Co přehodit zobrazování příspěvků? Teď když rozkliknu nějaké téma které je na 3 stránkách tak nové příspěvky jsou na té třetí stránce. Můj návrh je obrátit pořadí a to tak že nové příspěvky dát na první stranu.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Zajímavý nápad a popravdě vůbec by mě nenapadlo, že by tohle mohl chtít někdo otočit. Současné řazení se používá na drtivé většině diskuzních fór, takže změna by podle mě byla pro uživatele hodně nepřehledná. Navíc by se tím přesunuly třeba i návody v příslušných tématech z prvních pozic na poslední a pak se to dalo těžko najít apod.
Každopádně ale každý registrovaný uživatel si to může individuálně přenastavit ve svém uživatelském panelu. Tam stačí klepnout na záložku "Nastavení - Prohlížení příspěvků" a přepnout v roletce "Seřadit příspěvky" na "Sestupně".
A nebo je ještě jedna možnost, když otevřeš nějakou sekci, tak v seznamu témat je vpravo sloupec "Poslední příspěvek". Za uživatelským jménem je takovej malej obdélníček. Když na něj klepneš, přejdeš rovnou k poslednímu (nejnovějšímu) příspěvku a nemusíš přepínat stránky tématu.
Zkus jestli z toho bude něco vyhovovat.
Každopádně ale každý registrovaný uživatel si to může individuálně přenastavit ve svém uživatelském panelu. Tam stačí klepnout na záložku "Nastavení - Prohlížení příspěvků" a přepnout v roletce "Seřadit příspěvky" na "Sestupně".
A nebo je ještě jedna možnost, když otevřeš nějakou sekci, tak v seznamu témat je vpravo sloupec "Poslední příspěvek". Za uživatelským jménem je takovej malej obdélníček. Když na něj klepneš, přejdeš rovnou k poslednímu (nejnovějšímu) příspěvku a nemusíš přepínat stránky tématu.
Zkus jestli z toho bude něco vyhovovat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
To je ono takto jsem to myslel a nenapadlo mě že to najdu v nastavení díkes.Exp píše:Každopádně ale každý registrovaný uživatel si to může individuálně přenastavit ve svém uživatelském panelu. Tam stačí klepnout na záložku "Nastavení - Prohlížení příspěvků" a přepnout v roletce "Seřadit příspěvky" na "Sestupně
-
- Neregistrovaný uživatel
já tedy používám ten čtvereček na konci Ale já tu čtu úplně všechno takže dávám zobrazit nepřečtené příspěvky a tam dám čtvereček
-
- Zařízení: LG L9 II (D605)
- Firmware: JZO54K (A 4.1.2)
- Operátor: T-Mobile
Osobně mi tu chybí sekce pro dotazy typu "Jaký telefon koupit do ...", "Koupit Huawei G300 nebo Y300" a podobně. Osobně řeším dilema, který si mám koupit telefon a nevím kam to napsat Nebo jsem se špatně koukal?
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Na to nepotřebuješ žádnou extra sekci.Mobil do 4tis se řeší třeba tady viewtopic.php?f=30&t=2596.A je od toho sekce "Ostatní telefony a zařízení" a nebo se ptat na výhody a zkušenosti přímo u modelu kterej tě třeba zajímá a na fóru je.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4