Kód k odemčení bootloaderu neexistuje
-
- Neregistrovaný uživatel
Kód k odemčení bootloaderu neexistuje
Ahoj všem, zakoupil jsem Y300 u O2, ale už třikrát jsem se snažil zažádat u HUAWEI, prostřednictvím formuláře, o kód k odemčení, nicméně pokaždé mi odpověděli, že s údaji, které jsem zadal, nemohou nalézt odpovídající klíč k odemčení. Nevíte, jak mám postupovat? Je chyba v tom, že mám telefon od O2, nebo to dělám prostě nějak špatně? Díky, Jirka
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
Re: Kód k odemčení bootloaderu neexistuje
Je to tu zminovane uz nekolikrat. Pro jistotu si udelej screeny vsech pozadovanych udaju (imei, s/n....) a posli jim to emailem na mobile[at]huawei[dot]com ja takhle zadal kod pro svuj i manzelcin telefon,odpovedi prisly do dvou hodin. Ten formular jim nefunguje
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
Don't be racist! Hate everyone!
-
- Zařízení: Xiaomi Mi2S
Já mám taky telefon od o2 a kód přišel, sice asi až na potřetí ale dorazil. Zkus jim poslat ten email ze screnama a uvidíš.
-
Díky za odpovědi. Já si právě nebyl jist, jestli ten formulář je funkční, nebo ne, jelikož vím, že ze začátku nefungoval a o kód bylo nutné žádat mailem. Právě proto mě zarazilo, že huawei můj telefon neznal. Tak jsem to zkusil poslat podle vašich instrukcí přímo mailem, tak uvidíme, jak to dopadne Každopádně díkes, dám pak vědět
-
Tak hlásím, že kód dorazil v pořádku na druhý den ráno Dík všem!
- gordog
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: Fusion X
- Operátor: Eurotel
BTW, neni vubec potreba cokoliv kamkoliv posilat. staci nainstalovat dc-unlocker a ten ten kod zjisti asi do minuty.. taky jsem cekal na email od huhlawejch.. a TAKY jsem tem ignorantum trikrat poslal to, co jsem na mistech jimi oznacenych, nasel. Advakrat mi prislo : spousty cinskej znaku a pak ..Maybe you has submitted the wrong information that we can’t find the corresponding unlock code .
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we ... mozna najdeme ten zatracenej kod!!! Do 3 dnu!!! No ale problem byl, ze ja jsem tam nic jinyho nenasel, tagze jsem poslal zas to stejny a o5 ..Maybe you are WRONG ..!!! a zas .. to uz me ale nasr[*].tvalo a a hlawne mi doslo, ze z ciny pomoc cekat nelze. No co. Taxem nasel ten unlocker .. link je.. musim se podivat jaxe tady davaj linky.. moment. Abych neudelal nejaky faux-pax...
Please check your information and re-submit to apply unlock code, and we ... mozna najdeme ten zatracenej kod!!! Do 3 dnu!!! No ale problem byl, ze ja jsem tam nic jinyho nenasel, tagze jsem poslal zas to stejny a o5 ..Maybe you are WRONG ..!!! a zas .. to uz me ale nasr[*].tvalo a a hlawne mi doslo, ze z ciny pomoc cekat nelze. No co. Taxem nasel ten unlocker .. link je.. musim se podivat jaxe tady davaj linky.. moment. Abych neudelal nejaky faux-pax...
Zeitgeist. - Film ktery je lepsi Pulp Fiction
- gordog
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: Fusion X
- Operátor: Eurotel
no taxem to nigde nenasel, jen jakysi [BBCode] https://www.dc-unlocker.com/download/so ... e=FwREimE3[/BBCode] ktery vidim poprve v zivote. No ale jeste je potreba k tomu sehnat emulaci usb dongle aby to fungovalo.. asel jsem to komplet spolu asi za par minut, asi na uloz to. kdyby vam to neslo tak mi napiste.
Zeitgeist. - Film ktery je lepsi Pulp Fiction
-
- Zařízení: huawei y300
- Firmware: Y300-97v1.1
- Operátor: t-mobile
Zdar.Jenom malý postřeh.Vyplnil jsem formulář a čekal jsem. Nic. Potom mě napadlo že bych mohl změnit email ze seznamu na gmail a ejhle druhý den mi došel mail s kodem. Je možné že to bylo opravdu tou adresou? Nevím ale zkuste to.
- syntaxicek
Ano, už to tady taky bylo zmiňované
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Ja sem odeslal jejich formular vyplneny s gmail adresou,tak uvidime
Naše forum, vaše forum :-)