paměť RAM ICS
- sonda
- Zařízení: G300, LG G-PAD 8.3
- Firmware: B895
- Operátor: Mobil.cz
Re: paměť RAM ICS
Mel jsi drive GB (B895) a pak si pomoci pvni aktualizace jsi presel na ICS (B937) a pomoci druhy aktualizace jsi presel na B952D coz nedavno vysla od vodafonu, ja mam cisty android a nechci tam mit plno s prominutim sracek, ktery vodafon tam dava do zakladu, pokud to mas pres OTA tak tam mas ruzne vodafonacke aplikace a ty trosku zabiraji RAM, pockej si na admina exp, ten snad bude vedet co s tim. posledni moznost je tovarni nastaveni, nebo budes muset cekat nez vyjde oficialni downgrade.
vic ti nedokazu pomoct
vic ti nedokazu pomoct
-
- Zařízení: huawei ascend g 300
- Firmware: B952
ok
dobre. to OTA. jen. nevim co to je:)?
dobre. to OTA. jen. nevim co to je:)?
- sonda
- Zařízení: G300, LG G-PAD 8.3
- Firmware: B895
- Operátor: Mobil.cz
OTA... no.. pomoci neho jsi instaloval ty aktualizace.
pres OTA jsi stahnul a aktualizoval mobil
ono to aktualizace jde i pres pc, ze si stahnes soubor od huawei skopirujes na mobil a aktualizujes.. to je slozitejsi.
ale jak si aktualizoval mobil, tak si to aktualizoval pres OTA, nevim co znamena ta zkratka.
pres OTA jsi stahnul a aktualizoval mobil
ono to aktualizace jde i pres pc, ze si stahnes soubor od huawei skopirujes na mobil a aktualizujes.. to je slozitejsi.
ale jak si aktualizoval mobil, tak si to aktualizoval pres OTA, nevim co znamena ta zkratka.
-
je super ze todle forum je.diky.zatim.
- TracThorr
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: 4.0.3 / B952D
- Operátor: od kažýho jedna SIM
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro doplnění:
OTA znamená Over-the-Air, volně se to dá přeložit jako upgrade vzduchem neboli přes WiFi nebo mobilní data.
OTA znamená Over-the-Air, volně se to dá přeložit jako upgrade vzduchem neboli přes WiFi nebo mobilní data.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Na OTA už seš přece ptal: viewtopic.php?f=4&t=235&p=1484#p1484B952 z ics na gb píše: dobre. to OTA. jen. nevim co to je:)?
Jinak mrkni se do vlákna o B952D: viewtopic.php?f=4&t=235
Je tam dost užitečných informací, včetně obsazení ram. Podle reakcí by měla být lepší ta čistá B952 GV.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
ja du za chvili na Nočni jen este admin.exp psal ze B952D je od Vodafonu ja pritom mam B952. admin.exp zatim neodpovedel;)-jinac fakt dik za vsechna ty Info!
-
- Neregistrovaný uživatel
Ahoj,
proč se teď nemůžu dostat ve výpisu RAM na vymazání mezipaměti?
je to tím že mám zaplý režim ladění přes USB, to asi ne.
Jinak manželka má volný RAM přes 300mb a já jen kolem 80mb.
Já mám 952 a ona 935.Já mám ROOT, exploler, Skype, AVG, ringtones,Syjic,LED svítilnu OFFICESuite, Počasí, Smart voice recorder, protože ten uintegrovanej má šit kvalitu zvuku, dále poweramp,RADAR počasí. Hry nehraju.
Manželka má téměř standartní výbavu nebrandovanýho telefonu.Jenom jsem tam dohrál FreeSMS Sender...
Já mám 952 a ona 935.Já mám ROOT, exploler, Skype, AVG, ringtones,Syjic,LED svítilnu OFFICESuite, Počasí, Smart voice recorder, protože ten uintegrovanej má šit kvalitu zvuku, dále poweramp,RADAR počasí. Hry nehraju.
Manželka má téměř standartní výbavu nebrandovanýho telefonu.Jenom jsem tam dohrál FreeSMS Sender...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mrkni se do nastavení jaké máš přesně číslo sestavení. Pokud máš telefon od Vodafonu a šel jsi jen přes OTA, tak budeš mít tu brandovanou verzi.B952 z ics na gb píše:ja du za chvili na Nočni jen este admin.exp psal ze B952D je od Vodafonu ja pritom mam B952. admin.exp zatim neodpovedel;)-jinac fakt dik za vsechna ty Info!
S tou mezipamětí netuším. Zatím mám GB. Ale 300 Mb na 935? Není to překlep? Tohle se mi nepodařilo nikdy ani na 2.3. A ICS je na paměť náročnější.elvi.jarou. píše:Ahoj,
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Jo je to překlep.Už jsem na to kápnul. Tam co je výpis mezipaměti, RAM, spuštěné aplikace, to se dá celý šoupnout do leva a v pravo se dá rozkliknout Vše a Vymazat mezipaměť.
Jsem to ale lamač.
Jsem to ale lamač.