Přidej se

problém s informačnou led diódou

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Jurik
Neregistrovaný uživatel

problém s informačnou led diódou

Příspěvek od Jurik »

Mám problém s informačnou diódou, mala by blikať pri zmeškaných hovoroch, sms... ale nebliká, pri nabíjaní funguje normálne, mám telefón len pár dní a je to tak od začiatku, aj som stiahol nejaké aplikácie na to, no aj tak mi to nefunguje, nestretli ste sa s týmto problémom? ako by to mohlo isť vyriešiť?

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s informačnou led diódou

Příspěvek od mitsuu84 »

No blikat by měla jen při zhasnutým displeji u upozornění na sms,hovor nebo mailu.Zkoušel jsem i aplikaci abych koukl jaký všechno umí barvy a tak taky po nastavení barvy požadovala zhasnout displej.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Jurik
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Jurik »

no viem že pri vypnutom displeji ale aj tak nebliká, neviem či to brzdí nejaká aplikácia alebo čo, moc sa mi nechce to restartovať do tovarenskeho stavu aby som zistil či je to tým.

czepa89
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: Android KitKat 4.4.2

Příspěvek od czepa89 »

mitsuu84 píše:No blikat by měla jen při zhasnutým displeji u upozornění na sms,hovor nebo mailu.Zkoušel jsem i aplikaci abych koukl jaký všechno umí barvy a tak taky po nastavení barvy požadovala zhasnout displej.
Jaký všechny barvy ti šly? Tak nějak jsem doufal, že když je to klasická RGB LEDka, tak zvládne celé viditelné spektrum barev. Ale ikdyž použiju extra aplikaci na nastavení barev, nebo ne, tak jich jde nastavit jen pár. Ikdyž je například ve WhatsAppu možnost žluté, bílé či jiné barvy, tak to tyto barvy prostě neumí a místo toho si to udělá barvu jakou chce, což mě dost mrzí. Nebo je snad nějaký způsob, že by to opravdu zvládlo všechny? Ten LightFlow jsem zkoušel.

casesik
Zařízení: Apple Iphone
Firmware: iOS 8.1.2
Operátor: O2

Příspěvek od casesik »

y300 zvladne jen tyto - cervena, modra, fialova, zelena a oranzova

czepa89
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: Android KitKat 4.4.2

Příspěvek od czepa89 »