Přidej se

Zkušenosti s e-shopama

Libovolný pokec na jakékoliv téma
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Zkušenosti s e-shopama

Příspěvek od mitsuu84 »

Nakupujete at už elektroniku nebo jiný věci přes e-shopy(néjen český)?Podělte se o svoje zkušenosti,co se tejká spokojenosti s dodáním zboží,komunikace s e-shopem,cenou,popřípadě s vyřizváním reklamace a podobně.Doporučte ostatním kde nejlíp nakoupit a bez obav a naopak,kterejm e-shopům je lepší se vyhejbat.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

mjmartin167
Zařízení: Huawei Ascend P6
Firmware: B520
Operátor: Telekom

Re: Zkušenosti s e-shopama

Příspěvek od mjmartin167 »

Ja mam rad popron.sk (u vas popron.cz). Kupujem tam CD-cka, a zatial som nemal ziaden problem :smile:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já zatím využil je t-mobile e-shop,vodafone e-shop a spokojenost.A pak mall.cz a pár let zpátky cybex.cz a s obouma taky spokojenost co do dodání zboží atd.A pak ještě jakejsi uplně no name e-shop když sem kupoval baterku novou do LG a taky vše v pohodě,dokonce mi dal slevu 50kč skrz to,že to odeslal o den pozděj než slíbil :lol:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

syberius
Zařízení: Huawei Y300, Samsung N8000

Příspěvek od syberius »

Já nejčastěji nakupuju na alze, nebo na czc. Na obou naprostá spokojenost. Dále mám zkušenost s mironetem, mall, datart, kasa a mnoho dalších. Párkrát jsem nakupoval i na aukru, ale tam jsem i naletěl takže tam je třeba dát velký pozor od koho nakupovat. Nutno, ale podotknout, že peníze jsem nakonec dostal zpět.

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Nakupuji výhradně alza, czc a mironet a naprostá spokojenost.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

S alzou zkušenosti nemám,ale co sem tak od pár lidí slyšel v okolí,tak vše v pohodě,dokud člověk nechce reklamovat a nebo vrátit peníze.To se pak prej alza docela cuká.Ale nevím
Samsung Galaxy Note 9

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

S vrácením peněz v 14 denní lhůtě mám dvě zkušenosti a v pohodě, reklamací jednu a totéž.

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Ono to asi bude člověk do člověka a taky asi kdo zrovna tu reklamaci třeba vyřizuje a podobně.
Samsung Galaxy Note 9

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Já primárně nakupuju elektroniku a příslušenství na Alze. Je tam obrovskej výběr a mám s nima dlouhodobě dobré zkušenosti. Zatím jsem u nich nemusel ani jednou reklamovat a to už mám odsud strašně moc věcí. Jednou jsem ale vracel ve 14 denní lhůtě (sešel se nám doma stejnej dárek 2x) a vše proběhlo rychle a bez problémů. Mají docela levný poštovný, slevový kupóny a hlavně rychlý doručení. Vždycky když chci koupit něco nového, tak se mrknu nejdřív na Alzu.

V závěsu je pak Datart, Electroworld, AlfaComp a taky v případě mobilů e-shopy operátorů (tam mají většinou lepší ceny).

Obecně ale vždycky nakupuju tyhle věci přes internet jen ve velkých a prověřených e-shopech a to i přes to, že to tam bývá o něco dražší. Ten komfort, rychlost, jistota a servis okolo za to stojí. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Androidě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

tak to já taky, tihle si nedovolí žádné podrazy a hlavně když uděláš objednávku přes net a i osobně vyzvedneš, 14denní lhůta pro vrácení pokud ti nebude vyhovovat nebo se objeví drobná vada, u mobilu třeba vadný pixel co by na reklamaci třeba neuznali, tak to prostě vrátíš, na důvod se většinou neptají, zkušenost alza a mironet.
U Alzy jsem před rokem reklamoval TomTom XL IQ Route2, odešla dotyková vrstva, posílají se tt do holandska a za tuším 6dní byl zpět...UPSko je rychlý jak vítr nebo něco jinýho :lol:
Je pravda že jsem nedostal nový kus, ale refrubrished nebo jak se tomu říká, prostě skládačka co sklad dal :) ale šlape v pohodě zatím...

Odpovědět