Přidej se

Emotion UI

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Re: Emotion UI

Příspěvek od Androidě »

J,j...googlil jsem ale marně, ani na XDA nic.

EDIT:
V tomhle tématu kde je i ke stažení,by se možná něco našlo nevím...nečetl jsem to celé:
http://www.modaco.com/topic/362843-huaw ... -versions/

Tak některé widgety by měly být tady:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2291270
Odzkouším zda to chodí, pokud bude někdo rychlejší, dejte vědět jak to chodí. ;)

EDIT2:
Tak bohužel EmotionUI v1.32 si zkrátka s Y300 nerozumí (je patrně vyextrahovaný z ROM nějakého vyššího modelu) a při pokusu přidat widget zahlásí chybu....je to opradu škoda, protože rychlost scroolování zejména ikon při posunu ploch, je lepší a pochyb skoro plynulý.
Navíc po jeho updatování a spuštění, vám z plochy zmizí ikony doinstalovaných aplikací, nebo tam některé jsou ale mají symbol zeleného robota a app nejdou spustit.
Bylo by dobré, kdyby tuto novější verzi přidal do některé budoucí ROM pokud ještě nějaká bude (nejaktuálnější je zatím B196) přidali přímo vývojáři huawei.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Jimmy.Fox
Zařízení: Huawei Y300
Firmware: B199
Operátor: T-M

Příspěvek od Jimmy.Fox »

jj, obdobný problém jsem zjistil taky.. ale nedělalo mi to jen s widgwty aplikací od Huawei, ale například i při pokusu o přidání widgetu meteoru atd.. Řešil jsem to instalací staršího EmUI..

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

momentálně používám Nova Launcher Prime ale stejně se mi Emotion UI líbí nejvíce ale vadí mi tam jeden zásadní problém! :(

Do složek jde dát max. 16 ikonek :( Nejde to nějak v systému upravit ? Root mám :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já si myslím že teoreticky by to šlo.Musel bys ses kouknout do xml souboru v tý aplikaci huawei home nebo jak se menuje.Protože třeba u sms ( tady ) je limit 3sms a pak se přehodí na MMS a dá se to úpravou xml souboru upravit,aby se to přepínalo třeba až po dvoustý sms :lol: .Takže možná by šlo i zvýšit počet aplikací ve složce.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

nevíš jak přesně by se to udělalo? :lol:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Musíš tu aplikaci rozbalit a ve složce /res pravděpodobně,otevřít xml soubor a prolízt ho co tam vše je.Budeš muset googlit ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

šel jsem do složky res a tam je složka images a pak charger a tam jsou obrázky baterie to je celý :( Jak to?

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Tak projíždím projíždím a boužel nic! :( Někdo něco poradí? :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já to mám takhle v Huawei launchru

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

já jsem to projížděl v tel. (root eplorer) a tam nic není zkusím to taky v pc :)

Odpovědět