Emotion UI
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Emotion UI
Ve složce cust u launcheru xml jsou ale ohledně počtu ikon ve složce není ani zmínka a šlo to otevřít i vestavěným editorem
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
kde je admin? mitsuu? zabanuj toho vepřa, když neumí googlovat a spamuje forum...
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
- syntaxicek
-_- 15+ fórum a je to.
-
- Neregistrovaný uživatel
spamuju fórum děláš si srandu?? A to 15plus to by šlo to bych se sem stejně dostal
Mimochodem já jsem googloval ale stejně jsem prostě nic nenašel,že by někdo měl stejný problém jako já
Mimochodem já jsem googloval ale stejně jsem prostě nic nenašel,že by někdo měl stejný problém jako já
- kryspin.motyczka
jo spamujes.. precti si po sobe cos tu vsechno psal... a furt dokola jak zasekly kolovratek... proste se v tom nestourej kdyz to funguje!
- syntaxicek
Moje řeč, píšeš kvůli každé hovadině, první googli, pak se ptej, nemluvím jen k tomuto tématu. Pokud něco neumíš tak se to tady nesnaž učit ať už je to java nebo jen upravování XML souborů.
- kryspin.motyczka
to zas ne, at se uci, ja sem se taky spoustu veci naucil vlastnim badanim a metodou pokud omyl... ale nejdriv je treba hledat a snazit se sam namisto zasi*ani fora zbytecnyma otazkama. to je cela pointa toho co nam tu vadi michale!
- syntaxicek
Ano, tak jsem to myslel, ať se učí, grafiku jsem se taky učil sám, samouka je nejlepší, ale ať tady nespamuje každou hovadinu a zkouší hledat, jak si řekl.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak se uklidníme všichni .A ty Michale,tohle jé o EmotionUi,to už sem ti psal pár příspěvků zpátky.Pokud chceš řešit upravy XML souborů,jak se se používá vyhledávač atd,založ si na to téma s tím problémem.Nehledě na to,že když máš problém si něco vygooglit,najít atd,pochybuju že by sis v tom xml souboru všiml co zrovna by mohlo bejt třeba na upravu té složky(počtu aplikací).Těžko tam bude napsaný "Michale to je tohle,změn to".Takže končíme a xml řeš jinde!!
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4