Reklama
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Reklama
Spise co bys tam nechal
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Používám také Shazam. Máš nějakou alternativu za tuto allikaci?
- Puget
Znám a používám na PC soundhound na mobilu ho ale nemam vyzkousenej shazam občas něco nenajde tak ME taky láká jestli Ho nevyzkousim.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
To je už pořádnej seznam. Zaujal mě com.antivirus (3.0.3),(174757) a avast! Mobile Security. Není zbytečné mít tam dva antiviry? Jinak pokud to nenašly detektory, tak jedině v seznamu aplikací zkusit vypínat postupně aplikace, které by mohly být podezřelé. Zakázat vždycky třeba 5 aplikací a otestovat jestli příjde reklama. Nebo zjistit, které procesy běží na pozadí a podle toho vypínat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Pořád mi taky chodily hvězdičky s výhrami ipadu atd atd,nevěděl sem,že se toho dá zbavit.
Díky za super radu a app AirPush Detector .Ta opravdu funguje a nasla mi jednu,kterou chtela odinstalovat.Je pryč a zatím žádná hvězda nedošla
Díky za super radu a app AirPush Detector .Ta opravdu funguje a nasla mi jednu,kterou chtela odinstalovat.Je pryč a zatím žádná hvězda nedošla
Naše forum, vaše forum :-)
- Puget
To avg a avast mam jenom z předchozího doporučení jestli by mi tam něco nenasel nemam zatím náladu ho odinstalovat i když to trvá par vteřin jinak jsem už polovinu aplikaci od instaloval a stejně nic takže jsem poslal tenhle seznam. Jediný co mohlo bejt asijský byla aplikace na kompu která mi udělala root jdu smazat avg .
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ten AirPush Detector jsi zkoušel? Jsou na to všude celkem dobré ohlasy. Jinak nejrychlejší by asi bylo udělat tovární nastavení a nainstalovat si potřebné aplikace znovu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Ten AirPush Detector dělá co má,našlo mi to jednu apku,kterou neměl rád a která mi posílala ty reklamy na výhry. Nainstaloval jsem ho,scenoval a je po výhře Tedy já vyhrál díky Exp nad nimi
Naše forum, vaše forum :-)
- Puget
Tak jsem si ten airpush detector Stahl znova ale stejně nic. Poslal jsem mu i mail doufám ze se to nějak vyresi
Edit : tovární nastaveni nechám jako jednu z posledních možnosti jelikož jsem hrozne li nej na ty věcí kolem záloh dat mimochodem otázka s wipe nemůžu ztratit root ze?
Edit : tovární nastaveni nechám jako jednu z posledních možnosti jelikož jsem hrozne li nej na ty věcí kolem záloh dat mimochodem otázka s wipe nemůžu ztratit root ze?
- Puget
I Pres ad away tam vyskakujou reklamy.