Přidej se

SMS Backup+

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

SMS Backup+

Příspěvek od mitsuu84 »

Aplikace na online zálohu/obnovu SMS,MMS,výpisů telefonních hovorů či WhatsApp do Gmailu.Zálohovat jde bud ručně a nebo nastavit automatickou zálohu,kde můžete nastavit interval kdy se budou zprávy zálohovat a také určit zda se může zálohovat i pomocí datového připojení,nebo jen Wi-Fi.Pokud nastane situace kdy potřebujeme zálohované zprávy dostat zpět do zařízení,SMS Backup + je nám opět zdatným pomocníkem.Stačí zvolit volbu Připojit,zvolit správný Google účet (tam,kam jsme zálohovali naše data) a přejít na volbu Obnovit.Změny by se měly okamžitě projevit.K zálohovaným datům máme samozřejmě přístup po celou dobu–sídlí na našem Google účtu.Jednoduše se tedy přihlásíme na GMail a mezi kategoriemi nyní nalezneme také SMS,Call log či MMS(můžete si složky přejmenovat dle sebe).Aplikace je ke stažení zdarma

Odkaz na Google play TADY
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: SMS Backup+

Příspěvek od michalkalensky »

ono v základním zálohování od huawei to jde taky ne? :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Jo v tej aplikaci HwBackup nebo AllBackup (nevím jak se to menuje ted),ale to dlá zálohu ručně a na sd kartu jen ne?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

myslím,že se to jmenuje jednou tak a podruhý zase tak :D Někde jsem viděl ten název někde ten druhý :lol: Ale stouzálohou ručně na sd kartu to opravdu nevím já si třeba sms nezálohuji vubec :) A dlouho jsem nezálohoval všechny app sakra :( Asi moná zítra :roll:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Já právě co vím když sem ségře předělávál G300 z vodaf verze na general verzu a i před updatem Y300 sem jí sms,call log atd zálohoval a uloží se to jako soubor na sd kartu.Tahle smsbackup+ to zálohuje na gmail,což třeba mě se hodí když věčně přehrávám rom,mám sms a i seznam hovorů atd na gmailu a když potřebuju,najdu si to tam(třeba když mi někdo volal a já si neuložil číslo,pak sem přehrál rom,potřeboval sem tý osobě zavolat a nebylo číso.Vlez sem na gmail,otevřel call log a číslo bylo hned na světě :lol: ).A aplikace ty zálohuju jedině přes titanium backup :lol:
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

tak to já zálohuji tou defaultní je něco zajímavého na titanium backup ?

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Koukni SEM nebo třeba SEM
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět