Přidej se

Oficiální downgrade z ICS na GB - Vodafone

Hotové návody, tipy a postupy. Jak na to.
Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Oficiální downgrade z ICS na GB

Příspěvek od Exp »

Uvidíme jestli vyjde aktualizace i u nás nebo jestli budou nějak optimalizovat ICS. Protože v té současné verzi 937 se používá dost špatně a navíc má několik známých chyb (mizející widgety apod.). GB je oproti němu pohádka. :)
Rádo se stalo. :) Ten druhý dload můžeš teď zase z karty smazat.
Na hlasitost jsem zatím nic nehledal, já osobně s tím nemám problém. Když si nastavíš vysokou hlasitost zvonění, tak se to zesiluje docela rychle. Zatím se mi nestalo, že bych telefon přeslechl.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Paja32
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Paja32 »

super,ještě jednou moooooc a mooooooc děkuji dobrouuuuu a zase někdy tady :D

Exp

Příspěvek od Exp »

pyro19 píše:A nevíte jestli je k sehnání nejaký legální upgrade na ICS v češtině pro g300, který není od vodafonu?
"Legální" je každý, který je ke stažení na stránkách výrobce nebo přes OTA. :) Při použití nepřicházíš o záruku. Nemusí to být zrovna aktualizace vydaná vodafonem. Mrkni se na stránkách Huawei, je tam ke stažení verze B934.

Paja
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Paja »

ahooojík tak jsem zjistila když jsem brouzdala na netu že opravdu již jde aktualizovat na GB 899,několik lidí to i vyzkoušelo,chtěla jsem vyzjistit více že bych i tobě napsala poznatky,ale bohužel jsem nic kloudného z lidí nedostala,jen za vyučenou že mám umět číst na foru,jenže sám ví že prostě jsem antitalent,a nejsem technický typ....ale zkopírovala jsem odkaz,tak se na to můžeš podívat,někdo tam dal i náhled menu jak potom vypadá,ale když jsem koukala na postup instalace,tak ještě složitější než přechod z ICS na GB :?: :roll:

Paja
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Paja »

http://androidforum.cz/topic34209.html
promin já zapomněla vložit ten odkaz,napraveno

Exp

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Pájo to na odkazu není oficiální verze. Je to už upravené (lzh). Rozhodně bych ti nedoporučoval toto instalovat. Je k tomu potřeba udělat root a přidat pár dalších věcí (= ztráta záruky). Navíc i ta oficiální B899 není určená pro náš trh a je k dispozici zatím jen pro Čínu (je v ní několik čínských aplikací atd.). Podle mě pro tebe vhodnější by bylo počkat jestli to nevydají oficiálně. Jsi začátečník s androidem a raději se nepouštěj do těchto úprav. Navíc potom přechod zase na původní verzi není vůbec snadný.

Paja
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Paja »

Ahoj jo jo myslela jsem si to že by se musel tel tzv Rootovat,což asi není to nej řešení,udajné aplikace z Číny se dají vypnout,ale asi to není to pravé ořechové,možná počkat ale k nám již asi ofiko nedorazí protože na stránkách Huawei je spíš zmínka jen o vylepšení ICS,což o to až bude jednou vylepšené a nebude takový nenažranec tak do něj půjdu ale to je ještě daleko za kopečkama 8-) koukala jsem že existuje ještě verze ICS 934 protože já měla ICS 937F,ale nevím jestli v tom j nějaký rozdíl,zkusím juknout na stránky :-)

davehanz
Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Operátor: Vodafone

Příspěvek od davehanz »

Ahojky,děkuju ti moooooooooc,nadarmo tu nejsi admin,hooodně jsi mě-nám pomohl k návratu na Gb,jsem ti za to vděčný,děkuju.Bez tvé pomoci bych to nezvládl,patří ti velký dík...Exp- vzkaz pro tebe :-)
Naše forum, vaše forum :-)

Exp

Příspěvek od Exp »

Ahoj, vítej na fóru. Nemáš vůbec za co. :) Já sám jsem taky dělal downgrade a rád s tím pomůžu i ostatním. :)

Lukáš
Zařízení: Huawei Ascend G300

Příspěvek od Lukáš »

Ahoj.Velký dík adminovi.Hodně mě Tvůj podrobný návod na downgrade pomohl ;) Díky moc ;)

Odpovědět