Přidej se

Nokia Lumia 820

Diskuze o smartphonech Nokia. Nokia 8, 7.1., 6.1, 5 a další.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Nokia Lumia 820

Příspěvek od michalkalensky »

takže od ted bude tvůj hlavní miláček Nokia Lumia 820 a G300 záloha? :D No určitě je dobře,že oživíš windows forum já až si budu kupovat nějaké tabletonotebook s windows 8 tak to tu také pořádně oživím ale počitám stím,že si ho koupím cca až za 10 měsíců ale možná i dřřív ;) :lol:

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Tak gratuluji ke koupi a ať šlape jak má. ;-)
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Michale jen částečně. :) G300 jsem si hodně oblíbil a budu ho používat pořád. Teď jsem měl na druhou sim kartu lowend od Samsungu, který teď prodám a nahradí ho G300. Navíc budu mít teď plně k dispozici jak Android, tak Windows Phone, ve kterém se musím ještě hodně věcí naučit a doufám, že to bude přínosem pro fórum. Takže ty miláčky budu mít teď dva. :D Navíc pokud by mě na Nokii něco naštvalo, tak G300 to bude jistit. :lol:

Androidě: Díky. Jak se trochu rozkoukám, tak sem napíšu první zkušenosti. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

který samsung prodáváš? :)

Androidě
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Androidě »

Aspoň když más teď oba os.můžeš porovnávat.stabilitu,rychlost po nějaké době, aplikace, byt jich je na WP už celkem dostatek, jejich kvalita je na WP nižší.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Exp

Příspěvek od Exp »

Michal: Je to Samsung GT-E1170. Úplnej základ. Pokud ho nebude chtít teda nikdo doma. :) Vydrží 3 týdny na jedno nabití.

Androidě: Přesně tak. Aspoň to budu moct porovnat a odpovídat ze zkušenosti i ve WP sekci tady na fóru. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Samsung GT-E1170 tak ten má myslím strejda :D Já mám ještě doma Nokia 1600 a Nokia 5310 Express Music a jen tu leží :lol: :lol:

Exp

Příspěvek od Exp »

Jinak k L820 jsem si koupil tohle pouzdro: http://www.datart.cz/Pouzdro-na-mobilni ... ierne.html

Mám úplně to stejné i na G300, jen menší. Na 820 pasuje docela dobře XXXL (na šířku je super, jen je cca o 5 mm delší, ale to nijak nevadí) a na G300 je přesné XXL, které tam mají taky. :) XXXL velikost je primárně určená pro Samsung i9300, Nokii 920 a Sony Xperia T. A pro zajímavost, jsou to ta stejná pouzdra, která jsme měli loni v Mikulášské nadílce. :)

Exp

Příspěvek od Exp »

Ta po necelých 2 dnech používání super. :) Celkové zpracování je výborné, všechno sedí pevně, nikde nic nevrže. 4,3 palcový super amoled displej je vynikající. Černá je černá, normálně nepoznáte na černém pozadí kde končí displej a kde začíná rámeček. :) Navíc všechno ve skvělém designu.

Telefon je v krabičce celý obalený v pevné plastové fólii. Balení působí luxusním dojmem (kvalita krabičky, dokumentace ve vlastní krabičce uvnitř té hlavní, samostatné přihrádky pro jednotlivé kousky příslušenství apod.).

Kompletní obsah balení: telefon, nabíječka, USB kabel (slouží i k nabíjení po propojení s nabíječkou), špuntová sluchátka, baterka 1650 mAh, záruční list a dokumentace.

Díky zaoblenému tvaru se hodně dobře drží v ruce. Má plnohodnotnou offline Nokia navigaci Here Drive + pro celý svět.

Oproti Lumii 520, kterou jsem nedávno testoval, je to opravdu hodně velký krok dopředu. Ať už co se týče kvality zpracování, parametrů, rychlosti tak celkové výbavy. Takže podle mě se ty 2000 kč za tento model určitě vyplatí připlatit. :) Za cenu, za kterou se teď 820 prodává je to jedna z nejvýhodnějších nabídek na trhu.

Pokud budete mít někdo jakékoliv dotazy, klidně se ptejte. :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

tak koukám že tě nokia ohromila a spokojenost největší ;) .Jinak souhlasím v tom,že než Lumii 520 tak je lepší si připlatit,na heurece se Lumia 820 hejbe od 5100kč což je libová cena.
A k dotazům,jde ti na 820tce krom qwertz klávesnice i ta klasická 12ti tlačítková?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět