chyba při volání
chyba při volání
Prosím poraďte,chci někomu zavolat a automaticky mi to hovor ukončí.Párkrát krátce pípne jakoby obsazeno,napíše jen hovor ukončen.Po restartu jde pak normálně volat,chyba se nepravidelně opakuje.Je otravné pořád dokola restartovat telefon.Tovární nastavení jsem dával.Děkuji za odpověď a radu.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: chyba při volání
Jestli je to softwarová chyba, tak by mělo pomoct tovární nastavení. Pak používat chvíli telefon bez doinstalovaných aplikací, jen v "čistém" stavu, jestli se tam s něčím nehádá nějaká stažená aplikace. Pokud by to nepomohlo, tak by šlo ještě zkusit přeinstalovat firmware případně jinou sim kartu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Už se to tu někde řešilo,nebo něco podobnýho.Byla/je to chyba u O2 při zapnutým 3g.Pouze se zapnutým 2g hovory fungovaly normálně.Takže pokud máš zapnutý 3g,zkus to přepnout jen na 2g.A nebo to může dělat i to,že máš třeba slabý pokrytí na 3g a jak se to furt přepíná automaticky tak vypadávaj hovory.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Xiaomi Mi2S
Jestli tvůj problém s ukončováním hovorů nastal až po updatu na verzi O2 B194, tak zatím poslední vyjádření od O2 guru zní:
- Spoiler: zobrazit obsah
Dobry den mam tento telefon a jsem s nim spokojen az na jednu malickost,zhruba po 5minutovem rozhovoru me dotycny na druhe strane prestane slyset
muj dotaz zni zda-li ma nekdo podobny problem,nebo cim to muze byt?je to duvod k reklamaci?dekuji
muj dotaz zni zda-li ma nekdo podobny problem,nebo cim to muze byt?je to duvod k reklamaci?dekuji
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Ahoj. Zkus v nastavení sítě přepnout jen na 2G a zkus jak to bude fungovat. Pokud by to nepomohlo, tak bych udělal tovární nastavení, případně ještě zkusit jinou SIM kartu. Teprve potom reklamace.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
diky za tip,jen nechapu to 2G a 3G?jaky je v tom rozdil?(jsem tak trochu lajk)tel mam z O2 a pouzivam Vodafone,v tom problem byt nemuze?a jak to je z aktualizaci?kolega ma ten samy typ telefonu jako ja ale ma verzi B196 a ja jenom B178.diky za radu