1.)Připojte telefon s povoleným laděním--->MENU / Nastavení / Možnosti rozvoj / vyberte USB ladění! 2.)Spustíme aplikaci Kingo Root ke stažení ZDE a program začne instalovat ovladače k telefonu! 3.)Po té proběhne root a pokud se zobrazí Failed znovu kliknete na root 4.)Poté se instalace rootu dokončí a telefon se opět znovu restartuje! 5.)Pak na telefonu budete informováni o právu přiznat shell super-su a dáme potvrdit v menu aplikací se objeví SuperSu.
super návod,ale potřeboval bych vědět,zda tím rootem se nepřijde o záruku?jsem laik tak nevím,bylo by fajn,kdyby to někdo vyzkoušel.
mám ještě jeden dotaz,ohledně navigace jsem zkoušel to co psal v té polské recenzi,vypnul jsem spořič či něco takového,to jsem pochopil a zlepšilo se to,ale je tam více a já nedokázal vymazat a restartovat agps může to někdo tady popsat lépe,díky moc by mi to pomohlo
kdyby se ti s telefonem něco stalo a dal by jsi ho reklamovat a měl by jsi root tak to je prý jak kdy některým servisům nevadí,že máš root a třeba na to ani nepřijdou a a některým to vadí a boužel ti to nevyreklamují ale když v telefonu znovu nahraješ celý oficiální systém (smaže vše kromě sd karty-ZÁLOHOVAT!) což není těžké ani pro začátečníky tak se root automaticky smaže a pak bych ho dal reklamovat
mno myslím,že zatím ještě nikde ke stažení není ale brzo bude + budou v nedohlednu další neoficiální ROM
Ale zkusím se kouknout po té oficiální třeba už někde je
Proč tak komplikovaně?
Stáhněte do telefonu tuhle aplikaci(klidně přímo z telefonu): http://m.ulozto.net/xmUzrq2b/framaroot-1-6-1-apk
Po nainstalování(pro instalaci povolte Nastavení-Zabezpečení-Neznámé zdroje) a spuštění, je ROOT otázka 10-ti sekund.
Pak jen restart a vše je hotovo.