Pouzdra/kryty - GoClever Quantum 4
-
- Zařízení: GoClever Quantum 4
- Operátor: Vodafone
Re: Pozdra/kryty
tady je odkaz na ty stránky: http://skinzone.cz/themes.html?page=#.UnqDwRCX8oM
-
- Neregistrovaný uživatel
takže to je celý zdarma a platí se pouze poštovné?
-
ani poštovné se neplatí..
-
počkej takže to je úplně celé zdarma? Jestli ano tak to se divim,že se tak předaly Asi si to koupím na Y300,psal jsem jim ale prý mě to takto nemohou udělat Prý by to chtěli bez toho vzoru s Y300 čistě jenom celý obrázek A pokud bych to chtěl odnich upravit tak prý 500 kč/hodina
-
přesně tak, je to celé zdarma...no vybírá se tam typ telefonu,tak to zkus, jestli to půjde zadat ten kod na jiný typ founu...vynuluje se ta cena až po zadání kodu a je to před odesláním objednávky...a na tom voucheru není vysloveně napsáno, že to je pouze na goclever
-
taky by mě zajímalo jak dlouho ten voucher platí Ale já mám na Y300 pouzdro takže by to nebylo vidět A na GoClever bych chtěl máme taky koupit pozdro takže nevím kam bych to nalepil na pouzdro by to nešlo když je větší
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
Tyo 2x ti napíše že to je ZADARMO a ty se stejně zas zeptáš No pomoc.michalkalensky píše:počkej takže to je úplně celé zdarma?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
ale já mu klidně napíšu i potřetí, že je to zadarmo...počkejte ta sranda, až mi to přijde na dobírku...seřvu je na poště všechny..
-
no a co tak sem se zeptal furt lepší se 2x zeptat než vubec a platit za to :*
-
No sichr, taky se raději zeptám. Zvlášť, když je to novinka a moc lidí s tím telefonem nemá zkušenosti.
Používala jsem předtím Huawei U8500, ale u toho mě neskutečně vytáčelo, že mobil si trošku žil svým životem...občas někomu sám zavolal....a tak podobně...
Používala jsem předtím Huawei U8500, ale u toho mě neskutečně vytáčelo, že mobil si trošku žil svým životem...občas někomu sám zavolal....a tak podobně...