Jsi holt "dítě štěstěny"michalkalensky píše:hru mám asi půl měsíce a šlape úplně v pohodě ! Nic se mi sní ještě nestalo
Real Racing 3
Re: Real Racing 3
-
- Neregistrovaný uživatel
Já se bohužel také mezi ty smolaře, kterým to neustále restaruje telefon. Mám s prvním autem v 1. třídě odjeto asi 40% a při každém dalším závodě mám shutdown.
-
zase mě nefungují jiné věci a vám jo např nemám 2 widgety u google keepPepaStepa píše: Jsi holt "dítě štěstěny"
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
EA láká na nový update který přidá trat v Dubaji,nová auta a mnoho dalšího.Update by se měl objevit na Google play v blízké době.Na videu ofiko trailer
Jinak mě hra šlape v pohodě i když sem tam spadne(ukončí se).A pač sem netrpělivej tak sem použil fígl na peníze a zlato a hned se jezdí líp,když nemusím čekat až se něco upraví,opraví atd 999.999.999 peněz a to stejný v těch zlatých mincích mi chvilec vydrží
Jinak mě hra šlape v pohodě i když sem tam spadne(ukončí se).A pač sem netrpělivej tak sem použil fígl na peníze a zlato a hned se jezdí líp,když nemusím čekat až se něco upraví,opraví atd 999.999.999 peněz a to stejný v těch zlatých mincích mi chvilec vydrží
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Hraje někdo tuhle hru??Já ju dnes musel odinstalovat,pač sem zjistil,že během hraní se nedoručují sms.Druhé straně hlásí doručeno,ale mě nic nepřijde.Volání o.k.A když hru vypnu mám volných kolem 220mb RAM.Takže ta hra prostě asi ukončuje vše a vše blokuje aby mohla plynule běžet.Hrál sem skro celej den,tak sem zvědavej kdo všechno mě seřve že neumím odepisovat .Má s tím někdo podobnej problém?
Samsung Galaxy Note 9
- syntaxicek
Super hra, občas se hryzla, ale nehraju ji od té doby, co sem si hodil novou paměťovou kartu a ani přes login na facebooku mi to nehodilo zpátky koupené auta.
Jak to mám nainstalovat? Stáhl jsem real racing 3 z google play ale když to otevřu tak to chce ještě stahovat 1336MB de to nastavit na paměťovku?
Tak se omlouvám stačilo změnit hlavní úložiště nebo jak to bylo =D
Tak se omlouvám stačilo změnit hlavní úložiště nebo jak to bylo =D
Naposledy upravil(a) Punker dne 11. 6. 2013 15:48, celkem upraveno 1 x.
-
ano pokud máš v nastavení-->úložiště nastaveno výchozí úložiště sd kartu tak se ti to tam nainstaluje
Lze ještě v současný době hrát na Y300 Real Racing 3? Dá se i stáhnout z Google Play? Hra se dá nainstalovat na externí SD kartu?
-
na všechny otázky ti mužu odpovědět jedním slovem ANO