B937 (Vodafone) - Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: B937 (Vodafone) - Android 4.0.3 (ICS) - zkušenosti
Hlavně aby už to bylo dobré. Jinak pro upřesnění B937 je android 4.0.3 (ne 4.0.5). Ale to jen aby to nemátlo ostatní.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Tak nešlape....
Důvody k upgradu byly takový, že mě telefon nešel spojit s PC (jako síťový disk ano, ale přes HiSuite deamona ne), říkal jsem si, že to bude nějaký software problém. Asi nebyl, protože synchronizace nefungovala ani na jedné verzi. Pokaždé to stejný. Zapnuto ladění přes USB, ale telefon se nechtěl spojit. Pořád problikávala ta připojovací obrazovka, když se spustí HiSuite, ale tel. se nepřipojil. Tohle dělalo na všech verzích B935, B937, B952. Tak jsem se chtěl vrátit k původní verzi, ale to se nějak nepovedlo a telefon je teď ve stavu, kdy se při zapnutí objeví logo vodafonu a dojde k zamrznutí a nejde nic provést. Jen vytáhnout baterka... Tak přemýšlím co s tím. Jestli o5 poslat do servisu, nebo s tím něco udělat, ale nevím co...
Nejde na G300 provést nějaký HR reset?
Důvody k upgradu byly takový, že mě telefon nešel spojit s PC (jako síťový disk ano, ale přes HiSuite deamona ne), říkal jsem si, že to bude nějaký software problém. Asi nebyl, protože synchronizace nefungovala ani na jedné verzi. Pokaždé to stejný. Zapnuto ladění přes USB, ale telefon se nechtěl spojit. Pořád problikávala ta připojovací obrazovka, když se spustí HiSuite, ale tel. se nepřipojil. Tohle dělalo na všech verzích B935, B937, B952. Tak jsem se chtěl vrátit k původní verzi, ale to se nějak nepovedlo a telefon je teď ve stavu, kdy se při zapnutí objeví logo vodafonu a dojde k zamrznutí a nejde nic provést. Jen vytáhnout baterka... Tak přemýšlím co s tím. Jestli o5 poslat do servisu, nebo s tím něco udělat, ale nevím co...
Nejde na G300 provést nějaký HR reset?
-
A problém s připojením nebyl USB kabelem. Zkoušel jsem tři. Všechny s telefonem HTC Wildfire normálně fungovaly...
- Exp
Zkus vytáhnout na pár vteřin baterku a taky paměťovou kartu a zapni. Pokud to nepomůže, tak vypni telefonu, vytáhni na chvíli baterku, vrať kartu zpátky do telefonu a stiskni současně na boku telefonu tlačítko vol - a zapínací tlačítko. Drž tak dlouho než neco naběhne. Měla by naskočit nabídka (recovery mód), kde vyber factory reset / wipe. Tím uděláš hard reset. Přijdeš tak ale o data v telefonu. Paměťové karty by se to dotknout nemělo. Pokud by to nepomohlo, tak zkus stisknout obě tlačítka na hlasitost a zapnout.
-
Zkusil jsem vse. Jediny co funguje, tak drzet tlacitka vol+ vol- on/off tlacitko. Ale nabehne fialova obrazovka a konec. Dal nic.
- Exp
Tak jako poslední možnou záchranu bych zkusil stáhnout z Huawei stránek nějaký firmware, nahrát složku dload do kořenového adresáře paměťové karty a pak podržet obě dvě tlačítka na hlasitost (vol + a -) a zapnout. Tím by se mohla spustit instalace nového firmwaru a aspoň bys to mohl nějak rozchodit. Zkusit můžeš buď balíček na downgrade (je tam verze B895 - poslední GB) nebo rovnou nejnovější B952 General Version. Jinak pak už jedině reklamace.
-
Tak nad tim zpetne premejslim a jsem debil.... Snad se me to povede nejak rozhybat
- Exp
Napadá tě čím by to mohlo být? Udělals nějakou chybu v tom downgradu? Třeba to po pomůže ostatním.
-
Myslím, že problém byl v tom,že ten downgrade nebyl udělanej, aby šel z verze 952. Další zásek byl pravděpodobně v tom, že jsem na kartu dal jinej soubor upload.apk než jsem tam měl dát. Jak jsem ty různý downgrady stahoval tak jsem si v tom udělal bordel...
Po boji, který byl nakonec vítězný, jsem telefon rozhýbal na tu verzi B952 General version. Teď jdu ještě zkusit jestli se mě povede připojit k PC přes HiSuite deamona...
Po boji, který byl nakonec vítězný, jsem telefon rozhýbal na tu verzi B952 General version. Teď jdu ještě zkusit jestli se mě povede připojit k PC přes HiSuite deamona...
-
Takže nainstalována verze U8815V100R001C00B952, ten original od Huawei, Android 4.0.3. Nemůžu zatím soudit jak moc je to rychlý... Malinkatý mínus je to, že je to anglicky...
Ale stále přetrvává probléms připojením přes HiSuite Deamon. Když je vypnutý "Ladění přes USB" tak se v pohodě připojím k SD kartě, i vnitřnímu úložišti. Když zapnu "ladění přes USB. Tak to dělá tohle: http://www.youtube.com/watch?v=Awnfp0l2elA
Ale stále přetrvává probléms připojením přes HiSuite Deamon. Když je vypnutý "Ladění přes USB" tak se v pohodě připojím k SD kartě, i vnitřnímu úložišti. Když zapnu "ladění přes USB. Tak to dělá tohle: http://www.youtube.com/watch?v=Awnfp0l2elA