Anketa: nové rozložení fóra
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Anketa: nové rozložení fóra
Tak první varianta je v provozu. Vyzkoušejte to a dejte vědět jak se to používá. Je to zatím jen na testování, ještě to můžeme upravit nebo změnit za dvojku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Proč se hlasuje když pak dáš jinou variantu než tu která vyhrává (vyhraje)?
- Exp
Jak už jsem psal, je to zatím jen testování a anketa ještě není u konce. Počítám s tím, že se to ještě může změnit a každý si tak může vyzkoušet první variantu v provozu. Já osobně si myslím, že tato první možnost je nejpřehlednější. Těch výrobců a modelů s WP kromě Nokie zase není tolik a pokud by to bylo v samostatném bloku, bylo by tam toho asi dost málo. Ale všechno je otevřené a tohle je zatím jenom na test, abychom si udělali obrázek a představu jak by to třeba mohlo vypadat a nějak se k tomu vyjádřit, napsat nové nápady a myšlenky, případně podle toho hlasovat v anketě.
-
- Neregistrovaný uživatel
plně s tebou souhlasím....tahle varinata je nejlepší
Tomu se říká nestraný postoj
- Exp
Já na tom nic špatného nevidím. Prostě se nasadí jedna z variant (v tomto případě vzhledem k malému rozdílu v anketě ta, která se mi zdá nejlepší) a každý si to může vyzkoušet a podle toho se rozhodnout jestli to zachovat nebo hlasovat pro jinou možnost. Anketa pořád běží. Navíc tahle anketa není nijak závazná. Je to vyjádření názoru uživatelů, který je důležitý a který mi to pomůže nějak rozhodnout. Je nás tady na fóru 665 registrovaných uživatelů a v anketě hlasovalo 13 lidí s tím že rozdíl mezi prvníma dvěma jsou zatím pouhé 2 hlasy.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
taky se mi zda,ze se zapojuje do hlasovani strasne malo uzivatelu,bohuzel,nevim proc to tak je,ale pokud maji moznost neco zvolit podle sveho gusta,meli by se i ostani zapojit,timto chci vyzvat i ty uzivatele,kteri jeste svuj nazor neprojevili,at tak klidne ucini,bude lepsi rozhodovani pak
tato varianta se mi zamlouva a jiz sem pro ni hlasoval...teda aspon myslim
tato varianta se mi zamlouva a jiz sem pro ni hlasoval...teda aspon myslim
Naše forum, vaše forum :-)
- syntaxicek
Nevím no.. Asi 2ka, na anketu se nedostanu, málo kdy jdu na PC verzi fóra
Verzia 2 ale na 90 navstev chodim cez tp
- Exp
Kluci tak co na to říkáte na ten aktuální stav? Líbí nelíbí? Zkusíme nahodit na zkoušku druhou možnost? Pište, ať to dáme konečně nějak dohromady. Klidně pokud máte vlastní originální návrhy, dejte vědět. Mr.Oizo navrhoval Huawei modely přímo na hlavní stránku. Je to zatím jediný vlastní návrh mimo ty tři uvedené v prvním příspěvku. Můžeme si to udělat jak se nám to bude líbit. Jen je potřeba se k tomu nějak vyjádřit.