Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
Re: Oficiální odemčení bootloaderu+TWRP+root
Já vím že je to se mnou jak se starým 40ti letým trotlem, ale tímhle jsem se tvojí pomocí prokousal, ale teď .... chci zazálohovat původní systém pro případ reklamace, co vše mám zaškrtnout ???
Boot
Recovery
Cache
Cust
System
Data
Android secure
¨
Díky a pak jdu na CM
Boot
Recovery
Cache
Cust
System
Data
Android secure
¨
Díky a pak jdu na CM
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já zálohuju vše až na cache.Ale ve finále to je asi jedno.Jen zálohu si měl udělat před rootem (instalací SuperSU).Ted budeš mít zálohu i s tím.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
4 hodinovej boj ale funguje zatim bez foťáku beee. Díky za návod
Jak pak dam telefon do stavu ve kterem byl pri nakupu? Myslim tim: zbavit se romky cm10.1, recovery a rootu. Proste puvodni stav. Telefon neni od operatora, je to cz distribuce. Diky za info
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je ke stažení ofiko firmware,tak ho nainstaluješ a máš telefon v origo stavu.
Samsung Galaxy Note 9
Tak mam novej postřech. Foťák funguje jen to spadne při přístupu přes galerii. Jiné aplikace fotí. Neřešil ste to někdo?
- syntaxicek
Zkus clean masterem smazat data z galerie
Pěkná aplikace ale můj problém neřeší, ale aspoň sem smazal blbosti
- syntaxicek
Divné zkus stáhnout galerie z netu třeba z androidu 4.3 někde to tady na forumu je, stačí hledat
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem udělat jen ROOT a zkončil jsem u kroku...
Program vypisuje: "Step Get online devices", ale nic se nerestartuje, když jsem odpojil kabel a provedl normální restart tak se stále nic neděje... V menu položka není program stále nabízí ROOT...
Zde je log:
//EDIT: nemám odemčený bootloader, ale to asi potřebovat nebudu ne ?
//EDIT2: Tak a je hotovo místo Windows 8.1 jsem to zkusil na Windows 7 s vypnutým antivirovým programem a vše prošlo hladce...
Po kliknutí na tlačítko ROOT mi to nabídne můj telefon potom to vypadá že to něco dělá, ale dál se nic neděje...Leonardis píše: 7. Klikněte na zelené tlačitko "ROOT" a počkejte pár sekund
Program vypisuje: "Step Get online devices", ale nic se nerestartuje, když jsem odpojil kabel a provedl normální restart tak se stále nic neděje... V menu položka není program stále nabízí ROOT...
Zde je log:
- Spoiler: zobrazit obsah
//EDIT: nemám odemčený bootloader, ale to asi potřebovat nebudu ne ?
//EDIT2: Tak a je hotovo místo Windows 8.1 jsem to zkusil na Windows 7 s vypnutým antivirovým programem a vše prošlo hladce...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme