Přidej se

Frontline Commando

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Frontline Commando

Příspěvek od Exp »

3D střílečka od Glu Mobile s parádní grafikou. Je zdarma ke stažení v google play:

https://play.google.com/store/apps/deta ... lling_free

Pozdější fáze hry ale vyžaduje platby (nákup zbraní atd.)

Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Frontline Commando

Příspěvek od michalkalensky »

ted to hraji je to nejlepší hra zdarma! :) ale občas se mi stane při nějakých úhlech se mi třeba objeví jakoby taková střecha z plechu ikdyž jsem třeba venku ale dělá to jenom i 2 stejných míst dělá ti to taky? :(

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

To mi dělalo taky odinstalival jsem ti po par dnech kvůli tomu ze ME to moc nechytlo :D mala volnost pohybu
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

sonda
Zařízení: G300, LG G-PAD 8.3
Firmware: B895
Operátor: Mobil.cz

Příspěvek od sonda »

Nainstaloval, vyzkoušel, nepotěšilo mě to, odinstalace.
Jinak grafika moooc pěkná. Když to má 100MB... :-)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Tak už udělaly pokračování,který nese název FRONTLINE COMMANDO: D-DAY ale na google play píšou,že pro G300 je tato hra nekompatibilní což mě hrozně štve takže si ji boužel nezahrajeme :(

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Google play mě nechal stáhnout i oil rush tak to zkusím během dne stáhnout

EDIT: takže jsem to stáhnul nejprve na MIUI v5 lagovalo se to atd... skoro nehratelný. Flashnul jsem CM10 tam to jelo celkem pěkně občas se to malinko lagovalo.
Hra celkem ujde je na stejném principu jako první hra - doběhni někam střílej, odběhni jinam... koho to bavilo nejspíše bude bavit i tahle :) téma 2. světové války je zajímavější než střílet teroristy nebo co to bylo nejdříve :D navíc tam ve třetí misi střílíte z AA Gun :)
hra vám i když Google Play řekne že má kolem 200 MB, stáhne asi pár MB zbytek dostahuje aplikace sama.
Podle mě Glu zpřístupní tuto hru i na naše telefony nevidím v tom moc problém :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Na Google play je už i Frontline Commando 2 .Ke stažení opět zdarma.

Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Vyzkoušel jsem Frontline Commando 2 na CM11 a hra se strašně sekala, že se nedala hrát :(

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Funguje vám to někomu na G300.Když hru spustím,tak se ukáže úvodní obrazovka,načítá se to,ale to je vše.Kousne se to a dál to nejede.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Pavel
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4
Operátor: Kaktus

Příspěvek od Pavel »

Můžete to prosím někdo na G300 vyzkoušet? Díky ;)
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB

Odpovědět