Návod na downgrade, upgrade (např. z ICS na GB a zpět)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Re: Návod na downgrade, upgrade (např. z ICS na GB a zpět)
Kdyz budes cist navod pomalu a v klidu,nemuzes se splest,je to popsano opravdu krok za krokem,myslim si osobne,ze zjednodusit to uz vic ani nejde.
ja si to vytiskl na papir cely ten navod,mel sem v jedne ruce papir s navodem a v druhe ruce telefon,neboj se toho,vazne ten navod je dokonaly
ja si to vytiskl na papir cely ten navod,mel sem v jedne ruce papir s navodem a v druhe ruce telefon,neboj se toho,vazne ten navod je dokonaly
Naše forum, vaše forum :-)
Zatím jsem to nezkoušel,myslel jsem ten příspěvek co napsal nesty73 .Jestli to dobře chápu tak stáhnu z ulož.to ten soubor,vložím na kartu a dále to nechápu kde je ta dload složka a jak nainstalovat? Jsem staršího data tak toto chápu pomaleji.
- davehanz
Myslim,ze stahnes do pocitace ten soubor,treba z ulozto,v pc ho rozbalis a zkopirujes z toho souboru slozku dload a vlozis ji na pametovou kartu,pak das menu,nastaveni,aktualizace software z karty.
je to tak nejak,ze jo .Ja si myslim,ze jsem to tak nejak delal.ale pokud si na to netroufas,asi bych se do toho nepoustel,nevim,je potreba trochu vedet,co delas a jak to mas delat
je to tak nejak,ze jo .Ja si myslim,ze jsem to tak nejak delal.ale pokud si na to netroufas,asi bych se do toho nepoustel,nevim,je potreba trochu vedet,co delas a jak to mas delat
No právě tam není co rozbalovat to má 6kb.
- davehanz
Tak se vykasli na cele ulozto a stahuj primo z odkazu na prvni strane tohoto topicu.Jsou zde uvedeny veskere informace vcetne odkazu na oficialni stranky huawei.Ty mas telefon koupeny u VF?Pak ti pujde oficialni downgrae viz viewtopic.php?f=15&t=10.Kdyz pojedes a dodrzis VSE podle navodudle oficialniho downgradu,nema se vicemene co pokazit,proste si otevri stranku,nachystej si pametovku nebo usb kabel,a jed podle navodu,je t jednoduchy,vse stahuj z ofiko stranek,vsude jsou na to odkazy
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud chceš verzi B895 (je stejná jako B894, ale je upravená Vodafonem - jsou tam dvě aplikace navíc, nainstalovat půjde taky), tak odkaz je v prvním příspěvku, přímo na oficiální Huawei stránky. Pokud bys chtěl čistý B894 (který na Huawei webu není), tak zadej na ulozto.cz do vyhledávání "B894" a najde ti to balík s firmwarem. Ten si stáhneš, rozbalíš a zase postupuješ podle návodu v prvním příspěvku. Ty balíky na ulozto mají skoro 200 MB, takže asi stahuješ něco špatnýho. Kdyžtak napiš v jakém bodě teď seš a nějak to dotáhnem do konce.
Postupuj krok za krokem podle návodu č. 2 (Oficiální downgrade z ICS na GB od Huawei, doplněno 11.9.2013), ostatní návody vynech.
viewtopic.php?f=15&t=330
Postupuj krok za krokem podle návodu č. 2 (Oficiální downgrade z ICS na GB od Huawei, doplněno 11.9.2013), ostatní návody vynech.
viewtopic.php?f=15&t=330
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- davehanz
presne tak ,to samy sem se mu snazil rict i ja
Děkuji za rady,dnes jsem se chystal,že se do toho pustím,ale stala se taková věc.Vypadl mi z kapsy do záchodové mísy .Tak asi z toho nic nebude.Dal jsem ho na radiátor a večer ho zkusím zapnout,ale asi z toho nic nebude. Budu se muset poohlédnout po něčem jiném.
Dej ho do sklenice s rýží.
No taky jsem o ty rýži něco četl.Tak jsem ho zavřel do dózy s rýží a dal na radiátor.Zítra uvidím.